Media

Andreea Ibacka, anunțul făcut înainte de a da naștere. Fanii s-au emoționat

Mult a fost, puțin mai este. Andreea Ibacka și-a ținut fanii la curent cu evoluția sarcinii și iată că a venit momentul să anunțe că este posibil ca ziua cea mare să fie mai aproape decât a crezut. Soția lui Cabral este pregătită să aducă pe lume cel de-al doilea copil al familiei.

Ce a anunțat Andreea Ibacka cu o zi înainte de a da naștere

Actrița a postat o poză alături de colega ei din serialul Adela, una cu adevărat însărcinată, cealaltă mimând o sarcină și i-a anunțat pe fani că urmează să meargă la ultima ecografie și monitorizare dinainte de întâlnirea cu băiețelul din burtică.

Vă anunț că diseară merg la – probabil – ultima monitorizare și ecografie dinainte de întâlnirea de zilele viitoare cu băiețelul meu. Să ne țineți pumnii, vă rog!, a scris Andreea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Fanii s-au emoționat când au citit aceste cuvinte și i-au transmis Andreei gânduri bune și putere înainte de ziua cea mare. În stilu-i caracteristic, Andreea Ibacka le-a arătat amuzată acestora cum se pregătește familia ei înainte de ziua cea mare, respectiv pregătesc terenul din curte pentru a-l pava.

De ce a sărit Andreea Ibacka gardul în luna a noua de sarcină

Andreea Ibacka și Cabral sunt foarte îndrăgiți de publicul din România. Sunt carismatici și sinceri și ajung ușor la inima fanilor, mai ales atunci când le povestesc acestora întâmplări amuzante din viața de familie.

Recent, Cabral le-a povestit celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare cum a fost sunat de către un vecin care l-a anunțat că soția lui, însărcinată în nouă luni, a sărit gardul curții.

Cabral s-a îngrijorat și a sunat-o imediat, iar pentru că Andreea nu i-a răspuns, s-a speriat și mai tare. Ulterior soția lui l-a sunat de pe un număr străin și l-a anunțat că a rămas blocată în curte cu fiica lor, și a găsit de cuviință să sară gardul și să ceară ajutor de la vecini.

Zis și făcut. Andreea nu a stat pe gânduri și a salvat situația fără să-și plângă de milă, iar atitudinea ei a fost îndelung lăudată și apreciată în mediul online.

Comments are closed.