Media

Andreea Ibacka, despre viața cu doi copii. Ce probleme întâmpină vedeta: „De trei luni nu dorm!”

Andreea Ibacka este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Soția celebrului Cabral trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă pentru a doua oară, dar și cea mai dificilă, având în vedere că responsabilitățile ei sunt mult mai mari. Actrița a vorbit despre cea mai mare provocare.

Andreea Ibacka întâmpină dificultăți

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară acum câteva luni. Viața ei s-a schimbat radical de când are mai multe responsabilități și este foarte ocupată cu îngrijirea celor mici. Petrece mult timp cu fetița și băiețelul ei și este foarte atentă la nevoile micuților.

Andreea Ibacka și Cabral se consideră împliniți de când a venit pe lume băiețelul lor. Namiko și bebelușul le ocupă tot timpul părinților, mai ales mămicii sale, care este non-stop cu el. Actrița se dedică exclusiv îngrijirii micuților și, când credea că nimic nu o mai poate uimi, se pare că tot a întâmpinat probleme care i-au dat mari bătăi de cap.

Andreea spune că trece printr-o perioadă destul de delicată, pentru că micuțul este foarte agitat. Are în jur de trei luni și are nevoie de toată atenția mamei sale, mai ales acum, când se luptă cu colicii. Micuțul ar avea probleme grave din acest punct de vedere, mai multe decât a avut sora lui, iar Andreea chiar și-a făcut griji.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka s-a recuperat rapid

Andreea Iabacka și soțul ei sunt extrem de atenți cu cei mici. Petrec foarte mult timp cu copiii și le acordă multă atenție, iar stresul este la cote maxime. Cu toate acestea, Andreea nu uită să aibă grijă de ea.

Vedeta arată foarte bine, chiar la trei luni de la naștere. Și-a recăpătat rapid silueta de altădată și este foarte mândră de faptul că a fost înzestrat cu un organism bun.

Comments are closed.