Media

Andreea Ibacka, dezvăluiri cutremurătoare. A fost la un pas să nască prematur

Andreea Ibacka trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și are parte de clipe minunate alături de soțul ei și de cei doi copii. Chiar dacă acum este fericită și are doi copii sănătoși, a trecut prin clipe de groază când a fost la un pas de a se naște prematur.

Andreea Ibacka a avut o sarcină cu probleme

Andreea Ibacka se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este fericită alături de cei doi copii ai săi și soțul ei, Cabral, care îi face zilele mai ușoare. Cei doi se completează perfect și își împart atribuțiile în ceea ce privește creșterea copiilor.

Andreea este foarte activă în mediul online și păstrează legătura cu fanii ei. De data aceasta, vedeta le-a mărturisit fanilor săi cum a fost la doar un pas de a naște prematur când a fost însărcinată pentru prima dată.

Andreea Ibacka a povestit că la acea vreme avea doar 27 de săptămâni de sarcină. În timpul vacanței din Malta, i-au apărut niște contracții neașteptate, aproape fără pauză, din cauza cărora ar fi putut naște înainte de timp.

A reușit să treacă peste tot cu ajutorul medicilor, cu un repaus de 6 săptămâni și un tratament urmat cu atenție.

Cum arată acum Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două luni. Actrița a avut o sarcină destul de ușoară în ceea ce privește greutatea, pentru că nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic. A luat doar câteva kilograme în cele nouă luni, dar copilul s-a dezvoltat corect.

Se pare, însă, că a reușit acum să scape și de acele câteva kilograme acumulate în timpul sarcinii. Vedeta arată foarte bine acum, la puțin timp de la naștere. A revenit aproape la silueta inițială și radiază de fericire, așa cum o face orice mămică împlinită.

Comments are closed.