Media

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre a doua sarcină. Cum a aflat că ar putea avea tripleți și ce nume a ales pentru copil

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc cea mai frumoasă poveste a vieții lor. Cei doi au anunțat de curând că vor deveni părinți pentru a treia oară și sunt în culmea fericirii, motiv pentru care au ales să le spună și fanilor ce veste mare au primit ei. Sunt foarte deschiși și împărtășesc orice noutate cu fanii, iar acum au vorbit chiar despre numele pe care vor să-l pună celui mic.

Andreea Ibacka se gândea că are tripleți

Încă de când au făcut marele anunț, soții Ibacka au fost foarte deschiși curiozităților fanilor. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Andreea a vorbit despre numele celui de-al doilea copil, dar și despre motivul din pricina căruia s-a temut că ar putea avea gemeni sau chiar tripleți.

După ce a făcut un test de sarcină, a optat și pentru o analiză de sânge, de unde a aflat că există acolo hormonul [Beta hCG]. Imediat, ea s-a speriat, gândindu-se că ar putea avea gemeni. Mare i-a fost mirarea când medicul i-a zis că ar putea avea chiar tripleți. L-a avertizat și pe Cabral, care a fost la fel de șocat și, mai în glumă, mai în serios, a spus că va pleca de acasă. Într-un final, la control au aflat că este vorba de un singur copil.

Andreea este o mămică norocoasă, care nu a luat mult în greutate nici măcar la prima sarcină și nici acum. A avut ceva stări de rău, specifice unei graviduțe, dar nu se poate plânge că a avut probleme mari, insuportabile, din contră, a avut mare noroc.

„După ce am aflat, după testul de la farmacie, mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon [Beta hCG], m-am cam speriat. Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. Dar nu e cazul, o să avem un singur copil.

Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău normale, nu nenorocire. Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară”, a declarat Andreea Ibacka.

Ce nume au ales Andreea și Cabral

Andreea și Cabral sunt foarte entuziasmați că vor deveni din nou părinți, dar vor să mai aștepte până să afle sexul acestuia. Deși ard de nerăbdare, vor să mai stea puțin sub presiune, pentru ca surpriza să fie și mai mare. Cabral își dorește, oarecum, să fie tot fetiță, pentru că este deja obișnuit cu fetele și îi va fi mai ușor, dar nu ar strica nici să se schimbe tradiția și să aibă un fiu.

Andreea și Cabral nu au ales încă numele exact, dar vor să fie un nume special, așa cum au ales și la fiica lor, care se numește Namiko. În japoneză, numele înseamnă fetița valurilor, ceea ce i se potrivește perfect, pentru că adoră apa. Având în vedere că numele de familie, Ibacka, este unul exotic, vor să meargă în aceeași direcție.

„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. Atunci când numele de familie este atât de exotic și poate complicat de pronunțat, de scris, trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

Comments are closed.