Media

Andreea Mantea a recunoscut. Motivul pentru care a ascuns de lume problemele cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea a ținut pentru ea problemele din relația cu tatăl copilului ei. A refuzat să le facă publice chiar și atunci când drumul lor s-a separat. Totul până într-un punct. Când Cristi Mitrea a mers în podcastul lui Măruță și a vorbit despre relația cu vedeta tv și despre copilul lor. Cuvintele lui au supărat-o pe Andreea Mantea care a decis că este timpul să spună lucrurilor pe nume.

Andreea Mantea a recunoscut că i-a fost rușine

Prezentatoare tv a spus că i-a fost rușine să expună public suferința prin care a trecut din cauza fostului ei iubit și tatăl copilului ei. Când a văzut cum a vorbit Mitrea despre relația cu ea, Andreea a decis că este timpul să spună și partea ei de adevăr.

Vedeta tv a spus lucrurilor pe nume și a făcut o confesiune publică.

M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui, a spus Andreea Mantea.

Declarația Andreei Mantea a venit la câteva zile după podcastul lui Cătălin Măruță în care a fost invitat luptătorul MMA, Cristi Mitrea. Acesta a spus că timp de trei ani nu a avut niciun contact cu David, pentru că nu a crezut că este copilul lui.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere, a spus Andreea Mantea.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au cunoscut în cadrul show-ului Burlăcița de la Antena 1. S-au îndrăgostit și au avut o relația timp de șapte luni. Când Andreea a aflat că este însărcinată, cei doi erau deja despărțiți.

Comments are closed.