Media

Andreea Mantea, adevărul despre burtica de gravidă: “Bila asta, bat-o vina”

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, care a fost la cârma mai multor emisiuni tv, dintre care și Puterea Dragostei de la Kanal D. Mantea a avut mare succes în Instanbul, dar a decis să renunțe pentru că îi era greu departe de România. A rămas, totuși, în vizorul fanilor prin show-ul Trăiri alături de Andreea Mantea, unde unii au observat că vedeta ar avea burtică de gravidă.

Andreea Mantea a răspuns! Este sau nu gravidă?

S-a tot vehiculat că vedeta, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un domn misterios, ar fi însărcinată. Totul a plecat de la niște apariții și poze ale Andreei Mantea în care pare că are burtică de gravidă. Sătulă și amuzată totodată de clasica întrebare cu privire la sarcină, Andreea a dat un răspuns surprinzător:

Bila asta, bat-o vina! Am non-stop burtică! Ce să fac, să mă închid în casă? De când se tot scrie că sunt gravidă, nu trebuia să nasc deja? Unde-i copilul? Îl țin forțat în burtică, da, a spus Andreea Mantea pentru Fanatik.

Ei bine, se pare că vedeta nu este însărcinată și nici nu se gândește la o sarcină pra curând. Andreea Mantea este mămica unui băiețel foarte simpatic, pe nume David, de care ea este extrem de mândră. Copilul ei din relația cu luptătorul MMA Cristi Mitrea are aproape 6 ani.

Trăiri alături de Andreea Mantea

Din 6 octombrie 2020, Andreea Mantea poate fi urmărită la tv în cadrul show-ului Trăiri alături de Andreea Mantea. Este un reality show difuzat în fiecare luni pe Kanal D.

Nu intamplator acest reality imi poarta numele, pentru ca el va contine, intr-o mare masura, viata mea, asa cum este ea, cu bune si cu rele, cu bucurii, dar si cu poticneli, suparari. Pentru ca asa e viata, cu de toate. Ii invit pe telespectatori sa traiasca alaturi de mine intamplari frumoase, pline de emotie, sa cunoasca povesti de viata ale unor oameni minunati pe care ii voi intalni in calatoriile mele, spunea vedeta înainte de lansarea show-ului.

În emisiune telespectatorii o văd pe Andreea în tot felul de ipostaze de femeie și mamă care are activități casnice, întâlniri memorabile și, foarte important, discuții profunde, cu adevărat fermecătoare, cu fiul ei David.

Comments are closed.