Media

Andreea Mantea are planuri mari pentru fiul ei. Unde l-a înscris vedeta pe David

Andreea Mantea este o mămică împlinită și foarte mândră de David, care îi seamănă mult și cu care se înțelege de minune. Vedeta de televiziune este preocupată de sănătatea fizică și psihică a copilului ei și face tot ce îi stă în putință ca lui David să nu îi lipsească nimic pentru a se dezvolta armonios. Așa se face că, mai nou, Andreea l-a înscris pe David la fotbal.

Unde l-a înscris Andreea Mantea pe David

Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele de socializare unde ține legătura cu fanii ei, iar astăzi a anunțat că l-a înscris pe David la fotbal. Vedeta a și postat câteva Insta Stories în care David apare pe terenul de fotbal, în plină acțiune.

Amuzată, Andreea a spus că nu crede că David va face performanță în fotbal, dar că activitatea fizică îi va prinde bine cu siguranță.

Vedeta a postat și o poză în care apare cu fiul ei pe terenul de fotbal. La descriere, Mantea a transmis urări de Ziua Internațională a Copilului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Postarea ei a strâns în doar câteva minute peste 6.000 de aprecieri, dar și câteva zeci de comentarii cu La mulți ani și susținere pentru începuturile lui David în lumea sportului.

Iată câteva dintre comentarii:

La mulți ani pentru David și pentru sufletul de copil din tine! Fericire maximă și multă sănătate! Să aveți o zi fabuloasă, dragilor, numai cu zâmbete!

La fotbal nu se știe ce iese, dar el e o minunăție de copil și tu ești modelul meu de mamă! Îmi doresc să pot să îl cresc pe Joshua așa cum l-ai crescut pe David. La mulți ani copil minunat! La mulți ani femeie deosebită!

La mulți ani, David!

Andreea Mantea și fiul ei David se înțeleg de minune

Andreea Mantea și fiul ei David au o relație foarte frumoasă, iar David este un copil inteligent care comunică de minune cu mama lui. Vedeta îl implică în tot felul de activități și îl susține necondiționat. David crește văzând cu ochii.

A mai trecut un an…Puiul meu se face din ce în ce mai mare iar eu nu ştiu cum să fac să opresc timpul! Dar ştiu că nu pot. Tot ce îmi doresc pentru el, este să fie sănătos şi la fel de fericit că şi până acum, spunea Andreea în 2020, când David a împlinit cinci anișori.

David este rodul iubirii dintre vedeta de televiziune Andreea Mantea și luptătorul MMA, Cristian Mitrea.

Comments are closed.