Media

Andreea Mantea, despre dieta-minune cu care a scăpat 10 kilograme. La ce alimente a renunțat prezentatoarea

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Se bucură de mare succes, moderează cele mai iubite emisiuni și are o mulțime de fani. Este foarte apropiată de cei care o iubesc și le vorbește despre tot ce este nou în viața ei. De data aceasta, le-a dezvăluit dieta cu care a slăbit deja 10 kilograme.

Cum a slăbit Andreea Mantea

Andreea Mantea a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus. Deși reușise să scape de ele, a ajuns iar la greutatea inițială și nu mai era deloc mulțumită de felul în care arată. Astfel, a decis să țină din nou dietă, să aibă un stil de viață sănătos și acum arată într-un mare fel.

Cu toții ne dorim să arătăm bine, mai ales acum când se apropie vara și ne pregătim de plajă. Andreea Mantea se regăsește și ea în această situație, după ce a luat câteva kilograme. În ultimele apariții publice, însă, se poate observa că a slăbit considerabil, iar fanii deja se întreabă cum a reușit să ajungă la această performanță.

Andreea Mantea spune că a renunțat complet la zahăr și avea grijă chiar și ce alimente consuma. Prezentatoarea spune că a respectat exact regulile impuse de specialiști și devenise exagerat de strictă. După acest regim, ajunsese să arate foarte bine, să nu mai aibă deloc celulită și imperfecțiuni, lucru de care era foarte mândră și care a ambiționat-o să continue dieta.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

A ținut o dietă exagerat de strictă

Andreea Mantea spune că dieta ei a fost extrem de strictă, dar este mulțumită că măcar a dat rezultate. Andreea Mantea și-a dat seama că își privează organismul de multe, dar a făcut orice pentru a arăta din nou așa cum își dorește. A fost atentă la carbohidrați și a încercat să consume numai alimente sănătoase.

Mai mult, Andreea Mantea a făcut și mult sport. A mers regulat la sală și a ascultat îndrumările antrenorului, iar acum este mai bine decât niciodată. A încercat mai multe diete, a făcut multe sacrificii, dar doar aceasta a ajutat-o.

Comments are closed.