Media

Andreea Mantea vrea să-și transforme viața cu totul! Ce a determinat-o pe vedetă să-și dorească asta

Anul Nou vine cu planuri mărețe pentru îndrăgita prezentatoare tv, Andreea Mantea. Vedeta Kanal D și-a făcut timp să le spună fanilor de pe rețelele sociale că este determinată să-și transforme viața cu totul, iar primii pași au fost făcuți deja.

Ce și-a propus Andreea Mantea pentru 2022

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a anunțat că trebuie să slăbească neapărat și pentru asta a început un stil de viață sănătos. Vedeta nu s-a sfiit să folosească cuvinte mari și a spus că și-a propus să-și transforme viața cu totul pentru că nu mai poate fi așa cum era.

Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe.(…)Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum era. Nu pot, a spus Andreea Mantea pe InstaStory.

Și de data aceasta, Mantea a dat dovadă de sinceritate și a vorbit deschis despre cum se simte cu mai multe kilograme în plus. Vorbele ei vin în contextul în care de câteva luni s-a tot zvonit că este gravidă, pentru că a apărut în poze și filmări cu burtică. Vedeta nu s-a ascuns niciodată și a răspuns politicos tuturor întrebărilor care făceau referire la o posibilă sarcină. Andreea Mantea a spus că suferă de o afecțiune care provoacă balonarea, dar și că are câteva kilograme în plus.

Ce a declarat Andreea Mantea despre sarcină

Vedeta de la Kanal D a declarat că ar fi o bucurie să fie însărcinată și ar anunța asta, nicidecum nu s-ar ascunde, dar chiar este vorba despre cu totul altceva.

Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeti-mă. (…) De doi ani încoace, mă, de doi ani…nu, nu sunt, sunt doar grasă, a mai spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Acum, Mantea și-a propus să renunțe la zahăr și la pâine, și să introducă în alimentație mai multe fibre pe care să le consume în prima parte a zilei. Vedeta și-a propus să ajungă la 52 de kilograme, dar știe că pentru asta este mult de muncă întrucât vrea să slăbească sănătos.

Comments are closed.