Media

Andreea Marin a vorbit despre relația cu Adrian Brîncoveanu. Cum își împart sarcinile în casă

Andreea Marin este fericită cu Adrian Brâncoveanu, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta de televiziune iubește și este iubită, având grijă să păstreze, la fel ca întotdeauna, discreția în viața ei personală. Foarte rar a vorbit despre relațiile ei de iubire, evitând să comenteze chiar și despre cele din trecut. Recent, vedeta a spus câteva cuvinte despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Adrian Brâncoveanu.

Cum se înțelege Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu vin din domenii diferite de activitate, dar se completează perfect în viața de familie. Într-un interviu recent, zâna surprizelor a spus că iubitul ei gătește foarte bine, mai ales specialități italiene și că se ocupă de partea tehnică a activităților de familie.

Vedeta a declarat că s-a apucat să renoveze casa, iar asta a implicat mult timp și efort financiar. Iubitul ei i-a fost alături și astfel, în doi, a ieșit o treabă foarte bună.

Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o întreagă aventură cu împrumutări la bancă. Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi, a declarat Andreea Marin.

Andreea a lansat un hub creativ: l-am visat o viață

Andreea Marin și-a îndeplinit un vis măreț: a lansat un hub creativ, un centru care va încuraja talentele din toate zonele țării. Hub-ul care se numește Creative Hub Voice&Visibility include şi un studio de producţie video și este construit chiar lângă casa Andreei Marin.

Vedeta a spus că așa a vrut Dumnezeu, să fie construit în clădirea vecină casei în care locuiește. Andreea nu s-a ferit să spună că Adrian a ajutat-o foarte mult în realizarea acestui proiect, a sprijinit-o, a sfătuit-o și împreună au reușit să transforme un vis în realitate.

Partenerul meu de viață a avut un mare aport, mi-a fost tot timpul sprijin, ne-am consultat la fiecare detaliu, am gândit totul împreună, cu dragoste, a spus Andreea Marin pentru Unica.

Andreea Marin crede că moștenește pasiunea pentru arhitectură de la tatăl ei care a fost inginer constructor. Vedeta s-a ocupat în detaliu de amenajarea hub-ului creativ care îmbină diverse stiluri, cu accente vintage, moderne și o patină romantică.

Comments are closed.