Media

Andreea Marin, adevărul despre căsătorie. Detaliul care a dat-o de gol

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Celebra prezentatoare TV trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, fiind împlinită din toate punctele de vedere. De ceva timp, fanii au remarcat un detaliu important, care le sugerează că Zâna s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin vorbește despre căsătorie

Andreea Marin trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este realizată din punct de vedere profesional și toată țara o iubește pentru aparițiile sale și proiectele importante în care este implicată. În plus, se bucură de fiica sa în orice moment și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu.

Cei doi sunt deja de ani buni împreună și relația lor este una serioasă. Au fost văzuți de multe ori împreună în public și par extrem de fericiți. Toată lumea se întreabă ce au de gând și de ce nu se căsătoresc, amândoi fiind la vârsta la care ar trebui să se așeze la casa lor.

Cei doi, deși sunt extrem de fericiți, nu au vorbit niciodată despre posibilitatea unei nunți. Acum, cuplul și-a petrecut câteva zile la munte și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, are le-au atras atenția celor care îi urmăresc. Într-una dintre acestea, fanii au observat un inel pe degetul prezentatoarei TV, de unde au tras concluzia că ar fi făcut pasul următor.

Zâna a clarificat situația, explicând că nu se pune problema de nuntă în acest moment și nu are planuri pentru viitorul apropiat în acest sens. Recunoaște că locuiește cu Adrian, dar nu are nevoie de acte pentru asta.

„Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu! În momentul în care va fi cazul, voi spune (n.r. – despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!’, a spus Andreea Marin.

Comments are closed.