Media

Cum arată Andreea Marin într-o superbă rochie albă: “S-a furat mireasa!”

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, și nu puțini sunt cei care s-au întrebat oare când vor face pasul cel mare. Astăzi, vedeta de televiziune a apărut pe InstaStory într-o rochie albă, superbă, iar videograful Andrei Brinză a strigat: Hopa, s-a furat mireasa! Mai în glumă, mai în serios, vedeta de televiziune chiar arăta ca o mireasă diafană, dar se pare că nu, nu este ziua nunții, ci doar se pregătea pentru niște filmări.

Andreea Marin, în rochie albă, ca de mireasă

Andreea Marin s-a amuzat la auzul remarcii videografului care a postat pe Instagram momente din cabină, când zâna surprizelor era aranjată pentru filmări. Cu adevărat arăta ca o mireasă îmbrăcată într-o superbă rochie albă, accesorizată cu un colier din perle.

Hopa, s-a furat mireasa. Nadia, ai furat mireasa, ce ai făcut? Nu am furat-o, o păstrăm aici, a fost răspunsul stilistului, în timp ce Andreea Marin s-a amuzat și a spus: Sunt mireasa și mirele Anioli, să știi.

Andreea Marin, într-o superbă rochie albă: “S-a furat mireasa!”

Ulterior, vedeta a declarat pentru SpyNews că rochia albă nu face referire la vreo nuntă, ci face parte dintre multe alte rochii pe care le va purta în cadrul unui proiect inovativ și revoluționar.

Citește și: Andreea Marin și iubitul ei, alături de J.LO și Ben Affleck în vacanță

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani și au o relație frumoasă, ținută departe de ochii curioșilor. În urmă cu ceva timp, Andreea a declarat că iubitul ei este o persoană discretă și că relația lor este frumoasă, constructivă și plină de iubire.

Andreea Marin, într-o superbă rochie albă: “S-a furat mireasa!”

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos, a spus Andreea Marin în podcastul lui Damian Drăgici.

Vedeta de televiziune este o femeie împlinită și o mamă mândră. Fiica ei Violeta crește frumos, a ajuns la vârsta adolescenței și este, pentru mama ei, cea mai bună prietenă.

Comments are closed.