Media

Andreea Marin nu vrea să se mărite cu Adrian Brâncoveanu! Ce crede Zâna despre căsătorie

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Vedeta se bucură de mare succes de mulți ani și a ajuns să fie iubită de o mulțime de oameni. Dacă în plan profesional toate merg bine, se pare că la fel este și în plan personal. Are o relație frumoasă alături de Adrian Brâncoveanu, declară că este o femeie fericită și împlinită, dar se pare că nu vrea să se căsătorească cu bărbatul iubit.

Andreea Marin nu vrea să se mai căsătorească

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ patru ani de zile. Cei doi chiar locuiesc împreună, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru ei, din contră. Se iubesc nebunește, au o relație frumoasă și fericită și se completează perfect din toate punctele de vedere.

Deși nu le lipsește nimic și nu au probleme, se pare că cei doi nu vor să se căsătorească. Andreea Marin a mărturisit că pentru ea nu este deloc important un act care să demonstreze că sunt căsătoriți legal. Pentru ea contează mai mult înțelegerea, iubirea, cunoașterea limitelor, pentru că un act nu-i poate aduce fericirea la care visează ea și pe care o are acum alături de Adrian.

“Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se așază, știi ce limite ai, ce poți și ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt.

Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile astwa îți dau un echilibru sufletesc. Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine”, a declarat Andreea Marin la emisiunea “Star Magazin”.

Andreea Marin mai vrea copii

Deși are 45 de ani, Andreea Marin a declarat că și-ar dori un copil cu actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă nu au gând de căsătorie, cei doi vor să ducă relația la un alt nivel cu ajutorul unui nou membru al familiei. Zâna ia în calcul chiar și să nască pe cale naturală dacă acest lucru va fi posibil. Până atunci, așteaptă momentul potrivit pentru această realizare.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală.”, a declarat Andreea Marin.

Adrian iubește mult copiii și se înțelege foarte bine și cu Violeta, fiica Andreei. Și aceasta este apropiată de iubitul mamei sale, așa cum Andreea a declarat de mai multe ori.

Comments are closed.