Media

Andreea Marin prădată de hoți, sâmbătă seara. Care a fost salvarea vedetei de televiziune

Casa Andreei Marin a fost ținta hoților în seara de sâmbătă 20 martie 2021. Persoane necunoscute au încercat să pătrundă în casă, după ce au sărit gardul curții vedetei de televiziune. Intenția lor a fost să intre în locuință pe unul dintre geamurile acesteia, dar nu au reușit.

Hoții au încercat să intre în casa Andreei Marin

A fost o seară grea pentru vedeta de televiziune care a aflat că hoții au luat în vizor locuința sa. Potrivit SpyNews, incidentul a avut loc în jurul orelor 20.00. Hoții au sărit gardul și au încercat să pătrundă pe una dintre ferestrele imobilului.

Alarma s-a declanșat, iar hoții s-au speriat și au fugit, făcându-se nevăzuți. Nu se știe câte persoane au fost implicate, cert este că la scurt timp după ce s-a declanșat alarma, la fața locului a ajuns un echipaj de la firma de pază cu care Andreea Marin are contract.

Incidentul a fost anunțat și la Poliție. Oamenii legii au ajuns la locuința vedetei, au făcut cercetări și au deschis o anchetă.

Au fost clipe grele pentru Andreea Marin, care a retrăit șocul din 2015 când a fost prădată de hoți pentru prima dată.

Andreea Marin – prădată de hoți și în 2015

Pe vremea când era căsătorită cu medicul turc, Andreea Marin a fost ținta hoților pentru prima dată. La acea vreme, vedeta nu era în țară, iar soțul ei încă nu se întorsese de la serviciu. Hoții au reușit să intre în locuință, de unde au sustras mai multe bijuterii.

Din păcate, după șase ani, s-a întâmplat din nou. Vedete de televiziune a fost din nou ținta hoților care probabil au știut că nu este nimeni acasă.

Moderatoarea emisiunii Nu există nu se poate, produsă și difuzată de TVR 2 locuiește cu iubitul ei și cu fiica Violeta. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și cu siguranță ce i s-a întâmplat acum a afectat-o mult.

Comments are closed.