Media

Andreea Marin, probleme cu depresia. Vedeta a avut gânduri de sinucidere

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase și de succes femei din țara noastră, care a reușit să-și contureze o carieră admirabilă în tot acest timp. Celebra prezentatoare TV poate spune că are tot ce își dorește, având în vedere că a reușit să descopere și dragostea adevărată, dar se pare că lucrurile nu au fost mereu roz pentru Zână.

Andreea Marin a apelat la pastilele de slăbit

Multe femei ajung să se lupte cu depresia din diferite motive. Această boală grea lovește când te aștepti mai puțin, însă puțini recunosc că au probleme cu adevărat. Andreea Marin este una dintre persoanele care au avut parte de o astfel de experiență, deși poate părea că are o viață perfectă și nu îi lipsește nimic.

Andreea Marin este considerată una dintre cele mai frumoase femei, care, deși este o femeie în toată firea, arată bine și este admirată pentru cât de mult se îngrijește. Se pare că Zâna nu a fost mereu mulțumită de corpul ei, motiv pentru care a apelat la pastilele de slăbit pentru a pierde în greutate.

După ce a născut, ea a căutat orice modalitate pentru a pierde în greutate și a decis să administreze un supliment alimentar găsit pe internet, despre care aflase că ar fi «100% natural, din plante», dar s-a dovedit că i-a făcut numai rău și a împins-o spre depresie.

De la depresie, la gânduri de sinucidere

După ce a luat pastilele respective, Andreea Marin a avut probleme cu acneea. Petele de pe față nu mai dispăreau sub nicio formă, motiv pentru care a fost nevoită să ia niște pastile care, între timp, au fost interzise din cauza efectelor secundare. Unul dintre ele era depresia și tocmai Andreea Marin a fost lovită de acela.

Ea ajunsese să nu mai gândească așa cum trebuie și se gândea chiar la sinucidere. Deși nu se gândea că vreodată ar putea avea astfel de probleme, fiind un om puternic și radical, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa.

“Efect secundar a fost o afecţiune, o acnee puternică, pe care n-am putut-o vindeca decât cu nişte pastile care nu mai sunt acum pe piaţă, au fost interzise între timp, dar erau singura soluţie şi aveau un alt efect secundar, ce să vezi, m-a afectat şi acela, depresia.

Depresia este o boală, o tristeţe adâncă, e ca o furtună interioară care îţi întunecă mintea şi realmente nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe. Pur şi simplu nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Acest lucru nu trece de la sine. Depresia se adânceşte şi poţi ajunge într-un punct regretabil.“, a mai declarat vedeta, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

Comments are closed.