Media

Andreea Marin – schimbare de look spectaculoasă. Vedeta se apropie tot mai mult de părul blond

Andreea Marin și-a schimbat look-ul. Se pare că vedeta de televiziune are o predilecție spre părul blond și încearcă să deschidă nuanța părului din ce în ce mai tare. Fanii au reacționat imediat și au apreciat schimbarea.

Andreea Marin și-a vopsit părul blond

Andreea Marin este din ce în ce mai îndrăzneață când vine vorba de culoarea părului. Vedeta și-a vopsit, din nou, podoaba capilară, apropiindu-se mai mult de culoarea blond, care se pare că îi place. Cu părul scurt și cu această nouă culoare, Andreea Marin arată fabulos, după cum chiar fanii ei au apreciat.

Andreea Marin – schimbare de look spectaculoasă. Vedeta se apropie tot mai mult de părul blond

Vedeta a postat pe Instagram o poză cu schimbarea de look, și imediat au început să curgă comentariile.

Foarte frumoasă! Ești minunată! Îți stă foarte bine! sunt câteva dintre aprecierile pe care Andreea Marin le-a primit după ce și-a vopsit părul.

Zâna s-a întors la TVR și prezintă emisiunea Nu există Nu se poate! care este difuzată de luni până joi de la ora 18.00. Vedeta este foarte încântată de acest nou proiect în care este implicată, ea având o viață foarte activă din punct de vedere profesional.

Andreea Marin – ținta hoților

Pentru a doua oară în câțiva ani, Andreea Marin a fost ținta hoților. Indivizi necunoscuți au sărit gardul curții vedetei, și au încercat să pătrundă în casă într-o după amiază în care nimeni nu era acasă. Din fericire pentru Andreea, alarma de securitate a pornit, iar hoții s-au speriat și au fugit. A fost pentru a doua oară când locuința Zânei a fost ținta hoților.

Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativa de furt calificat. Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui sa fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale, a declarat Andreea Marin pentru Click!.

Norocul Andreei Marin a fost că recent și-a schimbat ferestrele casei cu unele securizate, și în plus, are și contract cu o firmă de pază și protecție.

Chestionată pe marginea acestui subiect, Andreea Marin a fost diplomată și a spus că nu dorește răul nimănui, însă fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, făcând, desigur, referire la hoți.

Comments are closed.