Media

Andreea Marin, totul despre căsătoria în secret: ”E adevărat că e o rochie albă…”

Andreea Marin se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Celebra prezentatoare TV are un copil minunat și trăiește și o frumoasă poveste de iubire de ani de zile. Relația ei funcționează perfect, iar fanii se gândesc că a sosit momentul să facă și pasul cel mare. Astfel, se zvonește că s-ar fi căsătorit în secret.

Andreea Marin, despre căsătoria secretă

Andreea Marin se iubește de aproximativ patru ani cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia și actual angajat al Ministerului Afacerilor Externe. Cei doi au o relație liniștită și ferită de ochii lumii și nu le place să vorbească prea mult despre lucrurile personale.

Andreea Marin are o mulțime de fani, care îi urmăresc activitatea atent în mediul online. De curând, ea a publicat mai multe fotografii în care era îmbrăcată în alb, iar în jur avea specialiști care o aranjau, ceea ce le-e cam dat de gândit celor de acasă. Imediat, gândul a fugit la faptul că s-ar fi căsătorit în secret.

Zâna a intervenit astăzi și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. Ea a precizat că nu este vorba de nicio căsătorie și nici nu va avea loc prea curând un astfel de eveniment. În schimb, este implicată într-un proiect interesant, pentru care a fost nevoită să poarte acea ținută. Ea promite fanilor că le va aduce surprize plăcute, chiar dacă nu le-a îndeplinit visul de a o vedea din nou mireasă.

”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă. Sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin nu mai vrea nuntă

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de iubire sinceră și frumoasă, chiar dacă sunt foarte rezervați când vine vorba de expunere. Au trecut deja testul timpului și formează un cuplu de admirat.

Andreea recunoaște că este cea mai puternică iubire pe care a trăit-o până acum, dar totuși, nu se gândește la căsătorie. Zâna a mai trecut deja prin trei căsnicii și spune că deja actele nu mai contează pentru ea și nu reprezintă o dovadă de iubire sau stabilitate.

Andreea și consulul în doresc, însă, copii. Recunoaște că, așa cum vrea orice cuplu, și ei își doresc să aibă urmași și să își mărească familia.

„E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere.

E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, declara Adreea Marin.

Comments are closed.