Media

Andreea Perju a recunoscut! Actrița și-a înșelat partenerul de viață: “Nu am fost prinsă, Doamne-ajută!”

Andree Perju este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Este o figură cunoscută în showbiz-ul românesc și este iubită de o mulțime de oameni. Este mamă, are o căsnicie minunată, dar se pare că lucrurile nu au fost mereu roz în viața ei. A vorbit despre infidelitate și a recunoscut că i-a greșit partenerului.

Andreea Perju a fost infidelă

Andreea Perju este una dintre cele mai interesante prezențe feminine din showbiz. Este iubită de o mulțime de oameni și face furori cu fiecare apariție. Este o actriță pe cinste, dar și o femeie frumoasă, apreciată și pentru sinceritatea sa. De curând, a fost întrebată despre infidelitate și nu a ezitat să răspundă.

Vezi și: Victor Slav, mărturisiri incendiare. Prezentatorul recunoaște că a fost infidel: “Da, am înșelat!”

Actrița a mărturisit că a i-a fost infidelă partenerului de viață, dar a fost și înșelată de-a lungul anilor. Dacă ea și-a prins iubitul pe picior greșit, se pare că actrița noastră s-a ascuns bine. Acum, însă, nu ar mai face acest lucru și nici nu caută nod în papură soțului ei, pentru că știe cât de interpretabile sunt lucrurile și nu vrea să își facă rău.

“Am și înșelat, am și fost înșelată. Prinsă nu am fost, Doamne-ajută, dar am prins și m-am enervat, îți dai seama! Cumva mi se pare că, dacă te apuci să cauți, cel puțin în ziua de azi, foarte multe discuții pot fi interpretate, așa că ce am învățat eu din trecut este că ce nu știi, nu te face să suferi!”, a declarat Andreea.

@video.clipuri1 #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti #2022 #interviu ♬ original sound – videoclipuri1

Andreea Perju, la un pas de divorț

Andreea Perju este o actriță de mare succes, cu o carieră formidabilă în televiziune, dar mai ales o mamă și o soție minunată. Ca orice om, a mai avut parte și de greutăți și chiar a fost la un pas de divorț. Ea și soțul ei simțeau cum căsnicia lor o ia la vale și au decis să facă ceva în acest sens.

Actrița a mărturisit că munceau prea mult, se concentrau doar pe copii și au uitat de momentele lor intime, de cuplu. Astfel, au luat măsuri și au început să se surprindă, să se redescopere și așa au evitat despărțirea.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem.

Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa’, a dezvăluit Andreea Preju la TV.

Comments are closed.