Media

Andreea Tonciu, dezvăluiri picante. Ce spune despre o persoană publică: „O bate soțul ei de…”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate vedete din țara noastră. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities șochează cu fiecare apariție și nu ezită să iasă în evidență ori de câte ori are ocazia. De curând, ea a făcut câteva dezvăluiri șocante, prin care a demascat faptul că o vedetă din România este agresată de soțul ei.

Andreea Tonciu demască o vedetă din România

Andreea Tonciu a făcut o dezvăluire bombă la o emisiune despre o cunoscută vedetă din România. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a șocat pe toată lumea cu declarațiile ei, deși a refuzat să dea prea multe detalii.

Invitată la TV, ea a participat la o provocare alături de Bianca Rus. Cele două fete au primit întrebări picante de la prezentatori și, dacă refuzau să răspundă, erau obligate să mănânce anumite preparate care nu aveau deloc un gust bun. Îndrăzneață și asumată din fire, Tonciu nu a refuzat nimic, ci a fost foarte directă.

Vedeta a fost rugată să spună o bârfă pe care a auzit-o despre cineva din showbiz pe care dacă am afla-o ne-am schimba părerea despre acea sau acele persoane. Andreea nu a stat deloc pe gânduri și a declarat că, un cuplu foarte cunoscut, pozează în familia perfectă, dar, de fapt, între ei este cu totul și cu totul altă relație. Chiar dacă niciodată nu arată asta, o vedetă foarte cunoscută ar fi agresată în mod constant de soțul ei.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu

Andreea Tonciu, adevărul despre fostele sale colege

Andreea Tonciu nu a avut relații prea bune cu colegele sale de la Bravo, ai stil! Celebrities și nu ezită să vorbească despre ele ori de câte ori are ocazia. Deși nu a reușit să-și facă prea multe prietene, se pare că Raluca de la Bambi a fost cea care i-a lăsat un gust amar după participarea la emisiunea de stil.

Dacă despre Alexandra Ungureanu, câștigătoarea, a spus că este ceva mai maleabilă și nu a atacat-o prea mult, despre Raluca a avut multe de spus și i-a adresat cuvinte dure.

“Eu vreau să demasc aceste persoane care vor să pară ceea ce nu sunt.Fii cum ești tu. Eu sunt cu gura mare când am de ce, când nu sunt la locul meu. Să vii și să pari ceea ce nu ești strică puțin”, a declarat Andreea Tonciu.

Comments are closed.