Media

Andreea Tonciu în stare de șoc. A așteptat ambulanța în fața blocului. E vorba despre fiica ei

Andreea Tonciu se confruntă cu probleme pe care numai o mamă le poate înțelege cu adevărat. Vedeta a fost nevoită să cheme din nou Ambulanța pentru fiica ei. Spunem din nou pentru că micuței i s-a făcut rău pentru la doar o lună de zile după ce mai fusese la urgențe. Andreea s-a panicat și a sunat la Ambulanță, spune ea, timp de trei ore, iar până la urmă a venit un echipaj la locuința lor.

Fiica Andreei Tonciu a ajuns din nou la urgențe

Fetița a acuzat stări de rău, iar Andreea Tonciu s-a panicat. Fosta concurentă Bravo, ai stil! a sunat la Ambulanță pentru a solicita un echipaj care să vină să o ia la spital pe fetița ei. Andreea s-a arătat revoltată de faptul că a sunat timp de trei ore la numărul unic de urgență, până când a venit un echipaj de pe Ambulanță.

De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept, s-a plâns Andreea Tonciu celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu în stare de șoc. A așteptat ambulanța în fața blocului. E vorba despre fiica ei

Îngrijorarea vedetei a fost cu atât mai mare cu cât fiicei ei i s-a făcut rău la doar o lună distanță de la altă internare în spital. Atunci Rebeca a fost răcită și Andreea a spus că se alertează la orice semn că fiica ei nu este bine.

Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup, a spus Andreea pe Instagram, în urmă cu o lună.

Tonciu este foarte atașată de micuța ei pe care o iubește ca pe ochii din cap. Nu de puține ori a spus că tot ce o interesează este copilul și familia ei. Andreea este căsătorită cu Daniel Niculescu de aproape cinci ani.

Comments are closed.