Media

Andreea Tonciu vrea să se schimbe total! Ce operații își va face: “Soțul o să fie mândru”

Andreea Tonciu și-a propus să-și facă o transformare totală. Vedeta are anumite nemulțumiri legate de aspectul ei fizic, și deși se teme de ideea de intervenție chirurgicală, este dispusă să meargă până la capăt din dorința de a arăta perfect. Deocamdată, Tonciu și-a făcut operație la sâni, la nas și a apelat la acid pentru mărirea buzelor.

Ce vrea să schimbe Andreea Tonciu la aspectul ei fizic

Vedeta a declarat că vrea să-și facă blefaroplastie, pentru că i s-au lăsat pleoapele, operație de schimbare a implantului mamar, liposucție, implant fesier, și o intervenție estetică de alungire a formelor ochilor. Andreea Tonciu nu se oprește aici și spune că nici pomeții nu îi mai plac, vrea să scape de cearcăne, de gușă, de ridurile faciale, și mai vrea un retuș la buze.

Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-și fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani, a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Singurul care nu se află în vizorul vedetei este nasul de care Andreea este mulțumită acum. De altfel, ea a spus că nu se opera dacă nu ar fi fost atât de jignită de oamenii care o vedeau la tv. Multă vreme a rezistat presiunii și glumelor pe seama nasului ei, dar totul a culminat într-o seară când Andreea s-a văzut urâtă pentru prima dată. Atunci a decis să sune medicul și să programeze operația. Câteva zile mai târziu nasul ei avea să arate complet diferit.

Cât va plăti Andreea Tonciu pentru toate intervențiile estetice și chirurgicale pe care vrea să le facă

Revenind la nemulțumirile din prezent ale Andreei Tonciu față de aspectul ei fizic și în special față de chipul ei, vedeta spune că a făcut un calcul și că pentru toate aceste intervenții va trebui să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro. Vedeta este sigură că soțul ei va fi foarte mândru de cum va arăta după ce va trece pragul medicului estetician. A spus că așteaptă să fie atât de impresionat încât să o mai ceară o dată de soție și să mai facă o nuntă.

Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a spus că pentru operația de rinoplastie i-a luat șase ani să se decidă pentru că îi era teamă de tot ce înseamnă anestezie generală și operația în sine, dar acum își va lua inima în dinți să le facă pe toate o dată.

Comments are closed.