Media

Andrei Garici, câștigătorul iUmor – sezonul X. Cum a reușit să impresioneze

iUmor – sezonul X și-a desemnat câștigătorul. Andrei Garici este concurentul pe care telespectatorii l-au votat în număr mare. În marea finală de miercuri, 26 mai 2021, au fost 12 concurenți care au susținut ultimele reprezentanții din acest sezon. Fiecare a încercat să impresioneze cum a putut mai bine, dar unii s-au descurcat mai prost decât în prima etapă a concursului.

Andrei Garici a câștigat iUmor – sezonul x

Ultimul intrat în finală s-a dovedit primul din iUmor – sezonul al X-lea. Andrei Garici a primit trei like-uri din partea juraților și multă susținere din partea telespectatorilor care l-au votat prin sms la 1313.

Andrei Garici, câștigătorul iUmor – sezonul X. Cum a reușit să impresioneze

În finală, Andrei Garici a făcut un roast care s-a dovedit foarte apreciat atât de către jurați, cât și de public.

Și-a scris textul în doar trei ore și a urcat pe scena iUmor cu încredere și cu un text foarte bun.

Detest roast-ul, dar reușesc să mă bucur când e vorba de alți oameni. Mie chiar mi-a plăcut. Simplu și la obiect. S-ar putea să câștigi, a spus Cheloo.

În timpul numărului său pe scenă, Andrei Garici a făcut glume despre Silviu Prigoană, Fuego, Aurel Moldoveanu, Hagi, Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, emisiunea Bravo, ai stil! și multe altele.

Premiu de 20.000 de euro la iUmor

Câștigătorul iUmor a intrat în posesia premiului în valoare de 20.000 de euro. În cursa pentru marele premiu au fost, în total, 12 concurenți. Cel care a intrat ultimul în finală s-a dovedit a fi cel mai bun, adică marele câștigător.

În finala iUmor 2021 au fost: Doru Nicuț, Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Radu Carbon, Daria Ștedania Brenda, Florin Gheorghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Ștefania Costache, Vlad Bieltz și Andrei Garici.

Câștigătorii din sezoanele din urmă ale emisiunii iUmor de la Antena 1 sunt: Vlad Grigorescu (care a fost, ulterior, co-prezentatorul emisiunii), Maria Popovici, Doina Teodoru, Ana Maria Calița, Andrei Cojocaru, Irena Boclincă, Mukinka, Edi Vacariu și Andrei Ungureanu.

Comments are closed.