Media

Andrei Tomescu, o nouă schimbare. Unde poate fi văzut acum fostul prezentator Digi și Aleph

Andrei Tomescu este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de știri. Are o carieră de succes și activează de ani buni în acest domeniu, dar pare că nu își găsește locul. A renunțat atât la Digi, cât și la Aleph și s-a alăturat acum unei alte echipe, alături de care va face cea mai bună treabă.

Andrei Tomescu s-a mutat la Antena 3

Andrei Tomescu a trecut prin mai multe schimbări și mutări de-a lungul carierei sale. De curând, celebrul prezentator de știri s-a alăturat staţiei Antena 3, după plecarea de la postul lui Adrian Sârbu. Fostul prezentator Digi24 şi Aleph News a intrat în echipa matinalului de la Antena 3.

De la începutul acestei săptămâni, face echipă cu Ana Iorga, care a preluat matinalul din luna mai. El a discutat la începutul lunii cu cei de sus pentru a prelua matinalul postului, care este difuzat între 7:00 şi 9:00 și abia acum a avut loc mutarea.

Andrei Tomescu a plecat și de la Digi pentru a intra în echipa Aleph, dar se pare că schimbarea nu i-a prins deloc bine. Nu a fost vorba de vreun scandal sau anumite probleme, prezentatorul explicând că este adeptul schimbărilor și a vrut să facă una.

„Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva”, a declarat Andrei Tomescu atunci.

Andrei Tomescu lucra pentru postul Digi24 din luna noiembrie 2011, încă înainte ca postul să se lanseze. În ultima perioadă, se ocupase de știrile de noapte și avea mare succes, dar se pare că a simțit nevoia să schimbe ceva pentru cariera sa.

Tomescu a mai lucrat în locuri precum Europa FM, Antena 1 (unde a fost voice-over la Observator), Naţional TV, Naţional FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM. Și noua lui colegă a lucrat pentru Digi.

Comments are closed.