Știri externe

Anne Douglas, văduva actorului Kirk Douglas, a murit la vârsta de 102 ani

Anne Douglas, văduva regretatului actor legendar de la Hollywood Kirk Douglas, a murit joi la vârsta de 102 ani, a anunțat familia sa.

“Cu mare tristețe, familia Douglas anunță decesul matriarhului lor, Anne Douglas, care s-a stins din viață în liniște, în această după-amiază, acasă, în Beverly Hills, la vârsta de 102 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, Marcia Newberger, într-un comunicat.

Kirk Douglas a fost starul unor filme precum “Spartacus”, “War Wagon” și “20.000 de leghe sub mări”. El a murit în februarie 2020, la vârsta de 103 ani.

Celebrul cuplu se căsătorise în 1954 și avea doi fii.

Anne Douglas a fost filantrop și publicist, potrivit comunicatului. I-au supraviețuit copiii Peter și Joel. Ea a fost, de asemenea, mama vitregă a actorului Michael Douglas.

“Mă întreb adesea ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă nu m-aș fi căsătorit cu Anne. S-ar putea să nu fi supraviețuit fără perspicacitatea ei în afaceri și fără instinctele ei fine și ascuțite”, a spus odată Kirk Douglas.

Anne Douglas, văduva actorului Kirk Douglas, a murit la vârsta de 102 ani

În 2017, cuplul a publicat cartea “Kirk și Anne: Scrisori de dragoste, râs și o viață la Hollywood”.

Fundația Douglas, pe care Anne și soțul ei au co-fondat-o, a donat milioane de euro unei serii de instituții, de la Spitalul de Copii din Los Angeles până la Motion Picture & Television Fund.

Michael Douglas a declarat că mama sa vitregă “va fi mereu în inimile noastre”.

“Ea a scos ce e mai bun din noi toți, în special din tatăl nostru. Tata nu ar fi avut niciodată cariera pe care a avut-o fără sprijinul și parteneriatul lui Anne”, a declarat actorul într-un comunicat.

Prima soție a lui Kirk Douglas și mama lui Michael, Diana Douglas, a murit în 2015.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.