Media

Antena 1, lovitură de mare succes! Au angajat o vedetă celebră pentru un post de prezentator

Antena 1 este unul dintre cele mai cunoscute posturi TV de la noi din țară. Cele mai iubite și de succes emisiuni și filme sunt difuzate de Antena 1 și se pare că postul este într-o continuă ascendență. O mare vedetă din România se pregătește să ocupe o funcție de prezentator la una dintre cele mai de succes emisiuni.

Pepe revine pe micile ecrane

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din țară. Celebrul artist a fost parte din multe proiecte importante, iar cele care i-au adus cel mai mare succes a fost Te cunosc de undeva, emisiune pe care a câștigat-o deja de două ori. Se pare că va mai participa aici, dar sub cu totul altă formă.

Se pare că șefii de la Antena 1 se pregătesc pentru noi proiecte și au făcut deja câteva alegeri în acest sens. În prezent, Cosmin Seleși are acum contract cu Pro TV, așa că postul este liber. Astfel, înseamnă că cineva trebuie să fie prezentator la Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș.

Potrivit surselor fanatik.ro, în urma discuțiilor purtate, șefii ar fi decis că Pepe ar fi cel mai potrivit pentru această emisiune, având în vedere că a participat de multe ori și chiar fost câștigător pentru două sezoane.

Sursa precizată anterior l-a contactat pe artist, care s-a dovedit destul de uimit. Nu se aștepta ca informațiile să apară deja în presă, având în vedere că nu este nimic sigur și stabilit pe deplin. Pepe a recunoscut, însă, că producătorii îl vor atât ca prezentator, dar și concurent, dar momentan nu au semnat contractul și planul e la statutul de discuții.

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.”, a declarat Pepe.

Ce părere are Cosmin Seleși despre alegerea lui Pepe

Cosmin Seleși a fost și el contactat de către colegii de la Fanatik, în speranța că va face mai multe dezvăluiri, având în vedere că acesta nu mai are nicio legătură cu postul TV Antena 1.

Se pare, însă, că actorul s-a abținut de la toate comentariile și a fost foarte diplomat în declarații. Mai exact, el a spus că știa de dinainte cine va fi pus în locul lui la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, dar nu are niciun motiv să vorbească despre acest subiect.

“Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, a declarat actorul.

Comments are closed.