Știri externe

Antipatiile din Familia Regală Britanică, ținute ascunse până acum. Au recunoscut

Familia Regală Britanică are o dinamică destul de interesantă mai ales după ce nepoții reginei s-au căsătorit. William a adus-o în familie pe Kate Middleton, iar prințul Harry s-a îndrăgostit de actrița Meghan Markle, cu care a întemeiat o familie și are doi copii. Din exterior părea că totul este bine între cei doi frați și cele două cumnate, până când, într-o zi Harry a anunțat că el și Meghan renunță la atribuțiile legale și că se mută în SUA. Curând, un interviu acordat celebrei jurnaliste Oprah avea să arunce în aer butoiul cu pulbere.

Ce crede prințul William despre cumnata sa, Meghan Markle

În cartea Battle of Brothers, semnată de Robert Lacey este detaliată relația tensionată dintre William și Harry. Autorul spune că William a numit-o pe Meghan – o femeie nenorocită și fără milă, după ce aceasta s-ar fi comportat urât cu angajații de la palat.

Potrivit Mirror.co.uk, pe Meghan Markle au deranjat-o aceste informații și a avut o replică la adresa celor notate de autor în cartea mai sus amintită.

Ducesa este întristată de acuzaţiile care i se aduc, mai ales că ea însăşi este victima bullyingului şi se dedică în a-i ajuta pe care au trecut printr-o astfel de traumă, se arată într-un comunicat.

De ce nu a plăcut-o Regina Elisabeta pe Kate Middleton

Se pare că au fost probleme și în relația dintre Regina Angliei și Kate Middleton, actuala ducesă de Cambridge. Elisabeta a II-a nu a plăcut-o pe Kate și nu a considerat că este potrivită pentru nepotul ei pentru că aceasta nu avea o identitate și se temea că nu se va integra în familie.

În mod privat, avea mari îngrijorări şi credea că Kate trebuie să aibă un loc de muncă şi o identitate în sine înainte de a fi anunţată o logodnă, a declarat Kati Nicholl în cartea The Making of a Royal Romance.

Timpul a trecut, iar Regina Elisabeta și-a schimbat cu siguranță părerea, pentru că soția lui William s-a integrat de minune în familie. Nu același lucru se poate spune despre soția lui Harry, Meghan Markle a căror relații cu rudele soțului ei sunt destul de sensibile.

Comments are closed.