Media

Antonia dă din casă. De ce se ceartă cel mai des cu Alex: “Au fost momente delicate…”

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc de ani buni, au împreună doi copii și pozează mereu în familia perfectă. Se pare, însă, că lucrurile nu sunt chiar roz între ei. Au avut parte de certuri puternice, mai ales la începutul relației.

Cum au trecut Alex Velea și Antonia peste greutăți

Antonia și Alex Velea sunt unii dintre cei mai iubiți artiști din țară. Au mare succes, piesele lor rup topurile și la fel și iubirea dintre ei. Au bifat câțiva ani buni de relație, doi copii și se gândesc serios și la nuntă, care va avea loc curând.

Vezi și: Antonia are probleme de sănătate! Stresul i-a pus capac: “Trebuie să muncesc mult cu mine!”

Cei doi sunt foarte iubiți de fanii lor, motiv pentru care sunt și ei foarte deschiși față de aceștia. Vorbesc deschis despre relația lor, despre care spun că nu a fost deloc una ușoară la început de drum. Primeau multe critici, erau analizați din toate unghiurile, motiv pentru care ajunseseră să se certe foarte des. Au reușit, însă, să nu mai pună la suflet răutățile oamenilor și să își trăiască în liniște povestea de iubire.

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula. Se făceau comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

Antonia și Alex au momente de gelozie

Cei doi recunosc faptul că sunt geloși uneori, poate prea mult în anumite momente. Totuși, certurile pornesc de la motive banale și, ulterior, realizează că nu merită să își strice starea din nimic și revin la sentimentele frumoase.

„Suntem geloși în limita „plăcută”. Aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale. De regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a continuat artista.

Cei doi se pregătesc acum de nuntă. Antonia a fost cerută în căsătorie anul trecut și acum au planuri mari, dar știu că un act nu va schimba nimic între ei, pentru că se iubesc mult și fără acesta.

 

Comments are closed.