Media

Antonia, în lacrimi. De ce nu și-a botezat copiii până acum: “Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad!”

Antonia și Alex Velea sunt unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, iubiți și apreciați de o mulțime de oameni. Cei doi formează un cuplu de mare succes, care a trecut deja testul timpului și care șochează plăcut cu fiecare apariție. Totuși, cei doi sunt criticați pentru faptul că nu și-au botezat copiii.

Antonia, mărturisiri sincere

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din showbiz. Au o relație frumoasă, de succes și sunt iubiți de fanii lor, dar mai dau și peste oameni care îi critică. Dacă până acum o judecau pe Antonia că nu divorțase, acum au de comentat la adresa celor doi pentru că nu și-au botezat copiii.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieței superbi, pe Dominic, în vârstă de 6 ani, și pe Akim, de 4 ani. Deși sunt mari, cei doi nu au fost botezați încă.  Antonia a fost invitată recent în pdocast-ul „S-o luăm personal’, prezentat de Amalia Năstase, unde a vorbit despre acest subiect.

Antonia a precizat că a fost aspru criticată până acum de hateri, care îi spuneau că va ajunge în iad și i se va întâmpla lucruri rele pentru că nu și-a creștinat copiii. Ea a explicat că este sătulă de critici și vrea să clarifice lucrurile. Astfel, cei mici nu au putut fi botezați pentru că nu purtau numele lui Velea. Deși actele de divorț au fost depuse în 2013, acesta s-a pronunțat abia anul trecut. Conform spuselor artistei, din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu au putut fi creștinați.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea.’, a spus Antonia, cu ochii în lacrimi.

Antonia este foarte dezamăgită de cei care vorbesc fără să știe care este situația și o acuzau că nu ar vrea să își boteze copiii. Ea a precizat că cei mici vor fi creștinați când ea și Alex vor face nunta.

Alex Velea, pus la zid de fani

Alex Velea nu scapă nici el de gurile rele. Artistul și Antonia s-au pregătit cu mare fast de Halloween, aceasta fiind una dintre sărbătorile lor preferate. Și-au decorat casa și s-au costumat atât ei, cât și cei mici.

Alex Velea și-a costumat copiii de Halloween cu mare atenție. Akim a purtat un costum de vampir și a făcut senzație pe Internet cu look-ul său special. A fost machiat și arăta exact ca un personaj, lucru ce a stârnit o mulțime de reacții negative pe care, însă, nu le-a luat în seamă.

”Știu că nu e sărbătoare românească, dar ăstora mici le place extrem de mult. Am postat poza asta cu Akim și mi-au scris că de ce am luat sărbătoarea asta drăcească, că oricum nu e românească și am zis că copiii se bucură, lor le place să se costumeze și să facă show”, a spus Alex Velea.

Comments are closed.