Media

Antonia radiază de fericire! Ce spune soția lui Velea despre a patra sarcină

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din țară. Cei doi au o relație frumoasă de câțiva ani și doi copii frumoși, iar fiica Antoniei din cealaltă căsătorie s-a integrat perfect în noua familie a mamei sale. De curând, Antonia a publicat o fotografie în care radiază de fericire și își expune mândră burtica de graviduță.

Antonia, imagini din timpul sarcinii

Antonia și Alex Velea au o relație frumoasă. Cei doi au împreună doi copii, de care sunt foarte mândri și care le seamănă leit atât din punct de vedere fizic, cât și artistic, pentru că deja au câte puțin din talentul părinților.

Cei doi artiști se pregătesc acum și să-și unească destinele, după ce ani la rând au fost împiedicați de divorțul dintre Antonia și fostul ei soț. Din fericire, lucrurile au revenit acum la normal și artista este o femeie liberă și din punct de vedere legal. Relația lor merge foarte bine și sunt foarte fericiți alături de minunile lor.

Antonia ține legătura constant cu fiica sa din prima căsătorie. Maya îi seamănă mult mamei sale și emană o eleganță de nedescris. Maya se înțelege bine și cu Alex, dar și cu frații ei mai mici.

De curând, Antonia a publicat o imagine din timpul uneia dintre sarcini, unde alături era fiica sa, vizibil nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul. Antoniei sigur îi este dor de acea perioadă și ar mai vrea să devină încă o dată mamă.

Antonia nu mai poate face copii

Antonia și Alex Velea au o familie frumoasă și lucrurile merg bine între ei. Niciodată nu s-a auzit nimic rău despre ei, care să ducă cu gândul la despărțire. Din contră, cei doi îndrăgostiți spun că se completează perfect și abia așteaptă să ajungă în fața altarului.

Toată lumea se întreabă când va apărea un nou membru în familia lui Velea. Alex a clarificat situația, explicând că sănătatea nu îi mai permite iubitei sale să devină mamă pentru a patra oară. În plus, ea are deja trei nașteri prin cezariană, iar a patra ar putea fi foarte riscantă.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

 

 

Comments are closed.