Media

Anunț dureros despre Alexandru Arșinel. Ce a spus fiul marelui actor

Din nefericire, avem vești proaste despre marele actor Alexandru Arșinel. În ultimii doi ani, acesta a trecut prin mai multe cumpene legate de starea de sănătate. A fost internat în mai multe rânduri, a pus pe pauză proiectele profesionale, iar acum este din nou la spital.

Ce a spus fiul lui Alexandru Arșinel despre starea actorului

În ultima perioadă, în spațiul public, au apărut informații legate de starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel, greu încercat de tot felul de probleme, mai ales cardiace. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, fiul marelui actor a vorbit despre cum se simte acesta. Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de vârstnici, unde cei de acolo au grijă să nu-i lipsească nimic și să-l îngrijească așa cum se cuvine.

Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște isacre, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să e vindece, a declarat Cristian Arșinel în exclusivitate la Antena Stars.

Din nefericire, marele actor este slăbit, dar se află sub supravegherea medicilor care îi administrează tratamentul necesar.

Alexandru Arșinel operat la inimă, de două ori

Marele actor a suferit două intervenții chirurgicale la inimă. Nu s-a plâns niciodată de greul pe care îl duce în această lungă perioadă, dar nici nu a putut să ascundă că are probleme de sănătate. A fost internat de mai multe ori, și-a pus pe pauză proiectele profesionale, ba chiar la un moment dat a vorbit despre retragerea din cariera artistică.

Într-un interviu mai vechi, maestrul Arșinel a declarat că își pregătește retragerea, însă nu înainte de un ultim spectacol.

Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac, a declarat Alexandru Arșinel.

În luna februarie a acestui an, fost partener de scenă al regretatei actrițe Stela Popescu a ratat propriul spectacol, pentru prima dată în cariera sa de 60 de ani.

Comments are closed.