Știri externe

Anunț important pentru iubitorii de film! Un actor îndrăgit se retrage din activitate

Actorii sunt unii dintre cele mai îndrăgite persoane, care au o mulțime de fani și care țin legătura cu aceștia ori de câte ori se petrece ceva nou în viața lor. La fel a procedat acum și marele actor care a anunțat că, la aproape 90 de ani, se retrage din activitate.

Michael Caine se retrage din actorie

Michaela Caine este unul dintre cei mai iubiți actori din lume. Se laudă cu o carieră de peste 60 de ani, care a ajuns la cel mai înalt nivel. Actorul a ajuns la venerabila vârstă de 88 de ani și a făcut un anunț important pentru toți fanii săi: se retrage din activitate.

Actorul a anunțat că a renunțat la cariera de actor, pentru că a ajuns deja la o vârstă când nu mai sunt roluri pentru el, pentru că deja de doi ani nu a mai primit nicio ofertă în acest sens. Nu crede că cineva mai are nevoie de un protagonist de aproape de 90 de ani, motiv pentru care le cedează locul său celor tineri, la început de drum.

Michael Caine susține că nici sănătatea nu mai este de partea lui, pentru că are probleme la coloană și merge mereu la medic și recuperări, motiv pentru care  vrea să se focuseze pe sănătatea lui și să își rezolve complicațiile, pentru că deja are o vârstă înaintată și riscul este mare.

„S-a dovedit a fi ultimul meu rol, pentru că nu am a mai lucrat de doi ani și am o problemă la coloană, care îmi afectează picioarele, astfel că nu pot să merg foarte bine. Totodată, am scris două cărți, care au fost publicate și au avut succes. Deci nu mai sunt actor, sunt scriitor, ceea ce e foarte bine. Ca actor trebuie să te trezești la 6.30 dimineața și să te duci la filmări. Ca scriitor, poți să începi să scrii fără să părăsești patul”, a spus Michael Caine pentru BBC Radio.

Michael, nouă carieră de scriitor

Michael a anunțat că se axează acum pe cariera de scriitor, pentru că începe să îi meargă foarte bine în acest sens. Actorul a scris 6 cărți până acum, începând cu anul 1984. Cea mai recentă a fost publicată în 2018, care s-a bucurat de mare succes și vrea să se implice mai mult în acest domeniu.

Caine a debutat ca actor în 1964, în filmul de război ”Zulu”. ”Alfie”, ”The Italian Job”, ”Get Carter” și ”The Man Who Would Be King”, au fost doar câteva dintre producțiile în care a fost protagonist în anii ’60 și ’70 și care i-au adus mare succes.

Comments are closed.