Știri

Anunț tragic în România! Urmează două zile de explozii

Autoritățile au făcut un anunț extrem de important pentru români. Mai exact, luni și marți vor avea loc explozii în mod continuu, motiv pentru care oficialii au decis să îi avertizeze pe oameni. Au loc demolări zilele acestea, care complică situația și duc la explozii.

Explozii multiple în Galați

Luni, 27 iunie, reîncep operațiunile de demolare la combinatul siderurgic situat în municipiul Galați. Timp de două zile au loc explozii continue, cu posibilitatea ca acest interval să se extindă. Reprezentanții companiei LIBERTY i-au avertizat pe toţi gălăţenii că operațiunile vor fi unele de amploare, iar zgomotele provocate ar putea fi unele extrem de puternice.

Totul va avea loc între orele 17:00 şi 20:00, potrivit anunţului oficial. Lucrările sunt controlate de specialiști, ceea ce înseamnă că lucrurile sunt sub control. Totuși, zona va fi controlată în acest interval și nu se va putea circula pe acolo pentru siguranța oamenilor.

„LIBERTY Galați dorește să anunțe rezidenții și vizitatorii orașului că pe 27 și 28 iunie, între orele 17:00 – 20:00, se vor derula operațiuni de demolare controlată, care au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare GREENSTEEL.

Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate și sunt executate de o echipă de specialiști, iar autoritățile de specialitate au fost informate.”, este comunicatul oficial transmis de reprezentanții LIBERTY Galați.

Gălățenii sunt obișnuiți cu astfel de lucrări, pentru că nu este prima dată când se efectuează. În ultimele trei luni au avut loc multe astfel de distrugere a unor clădiri și echipamente vechi. Aceste mișcări fac parte dintr-un proiect important,  strategia „Greensteel, care va aduce avantaje numeroase acestei firme, câștiguri considerabile în perioadă următoare.

Mai exact, planul pus la cale de către compania LIBERTY Galați îşi propune ca, până în anul 2030, combinatul siderurgic de la Galați să fie neutru în ceea ce privește emisiile de carbon și să atingă un nivel neașteptat.

Comments are closed.