Știri externe

Anunțul care zguduie lumea tenisului! Sportiva este însărcinată: “Așteptăm o fetiță!”

Lumea tenisului internațional primește o veste de proporții acum. Celebra tenismenă a făcut de curând anunțul că va deveni mamă, dar și că se va retrage din activitate pentru o perioadă, până când cea mică se va naște și va putea să plece de lângă ea.

Elina Svitolina e însărcinată

Elina Svitolina, numărul 32 mondial, a anunțat că va avea o fetiță cu tenismenul francez, Gael Monfils. Cei doi au avut o relație controversată până acum, s-au despărțit de mai multe ori și împăcat, dar anul trecut s-au căsătorit și pare că lucrurile merg mai bine între ei acum. Au avut parte de o nuntă de vis și în ultima perioadă nu s-a mai auzit nimic de vreo ceartă.

Ucraineanca a făcut anunțul mult așteptat abia acum, după ce s-a asigurat că sarcina decurge bine. A luat decizia de a se retrage din activitate pentru o perioadă nedeterminată, până când va simți că cea mică poate rezista pentru ea cât timp va merge la antrenamente și concursuri.

Elina va naște o fetiță

Numărul 32 WTA, Elina Svitolina a făcut fericitul anunț prin intermediul unei postări pe contul ei oficial de Instagram. Mai exact, sportiva a precizat că ea și Gael vor deveni părinți în luna octombrie. Este o binecuvântare pentru familia lor, având în vedere că cei doi au trecut prin multe certuri și despărțiri înainte să se căsătorească.

 „Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă în luna octombrie”, a scris sportiva pe rețelele de socializare.

Pentru a fi alături de cea mică, sportiva nu va reveni pe teren anul acesta și nu va participa la nicio competiție programată acum. Se va axa pe viața de familie, pe soțul și fiica lor, iar când va reveni pe teren, va face un anunț în acest sens.

Comments are closed.