Media

Armin Nicoară a făcut marele pas. Claudia Puican a rămas impresionată de surpriza pregătită în detaliu

Armin Nicoară și luat inima-n dinți și a făcut marele pas mult așteptat de către toți fanii său. Saxofonistul a profitat de filmările pentru un nou videoclip și a decis să o surprindă pe femeia care i-a fost alături și la bine, dar mai ales la greu. Claudia Puican a rămas impresionată de gestul iubitului ei.

Armin Nicoară și Claudia Puican, mire și mireasă

Este oficial! Armin Nicoară și-a cerut iubita în căsătorie, chiar în timpul filmărilor pentru un nou videoclip. Claudia Puican a rămas surprinsă de modul în care iubitul ei a pregătit totul fără ca ea să știe. Interpreta de muzică populară a răspuns afirmativ cererii în căsătorie, iar de acum urmează pregătirile pentru nuntă.

Doamne ajută, să fie într-un ceas bun! E oficial, a spus DA! Prima oară a pierdut inelul, acum mi-a spus ”DA!” şi nu oricum, ci în fața altarului, în biserică! S-a întâmplat la filmarea videoclipului ”primul pas”, am zis s-o cer oficial. Sincer, nici ea nu a crezut când am făcut acest pas!”, a spus Armin Nicoară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Armin Nicoară (@arminnicoara)

Nu este prima dată când saxofonistul face marele pas și își cere iubita în căsătorie. Din nefericire, Claudia a pierdut primul inel de logodnă, însă asta nu mai contează deloc acum.

Armin Nicoară: Vom face un chef de cerere în căsătorie, în Turcia

Armin Nicoară a dezvăluit că urmează o petrecere de logodnă, care va avea loc undeva în Turcia. Artistul spune că familia și prietenii așteaptă să fie invitați la nuntă anul acesta, dar că nu va fi posibil un astfel de eveniment din punct de vedere logistic. Atât el cât și logodnica lui au foarte multe cântări vara aceasta.

Toată lumea vrea să facem nunta anul ăsta, şi părinţii, şi fratele… Dar nu ne ajută timpul. Plecăm de acasă acum şi ne mai întoarcem în septembrie, n-aş vrea s-o facem pe vreme urâtă. Cred că o să mă mai distrez puţin până la nuntă, a spus Armin Nicoară pentru Star Popular.

Mirii au postat pe Instagram poze de la cererea în căsătorie, iar fanii lor nu au contenit cu urările. Claudia Puican s-a afișat cu un frumos inel cu diamant, asortat cu rochia ei albă care îi pune în valoare silueta. u

Comments are closed.