Media

Asia Express își schimbă numele! Ce se va întâmpla, de fapt, în sezonul 5

Schimbări importante la Asia Express. Unul din cele mai urmărite show-uri de televiziune din România revine pe micile ecrane cu surprize mari pentru fanii telespectatori, dar și pentru concurenți. Emisiunea își schimbă numele pentru că filmările nu vor mai avea loc în Asia.

Asia Express devine America Express

În sezonul cu numărul 5, show-ul produs de Mona Segall se va numi America Express, după cum a anunțat postul de televiziune Antena 1. Concurenții vor pleca pe Drumul Aurului. În total vor fi nouă perechi de vedete care vor cutreiera prin Mexic, Guatemala și Columbia pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Marele premiu al competiției este de 30.000 de euro. Pentru a ajunge la final, vedetele vor trece prin cele mai mari provocări din viața lor. O noutate din acest nou sezon constă în apariția jokerului pentru care concurenții vor juca în primul episod al fiecărei etape. Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor şi urmează să descopere culorile şi condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala şi să descifreze misterele din Columbia.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei, anunţă Antena 1.

Irina Fodor prezintă sezonul 5 America Express

Este oficial! Prezentatoarea noului sezon al show-ului aventură Asia Express este Irina Fodor. Ea se va afla la cârma emisiunii produsă de Mona Segall pentru a doua oară. Irina îi va avea alături în calitate de co-prezentatori pe Oase și Marius Damian. Filmările pentru sezonul cu numărul 5 America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta (mai 2022).

Unul dintre concurenții din sezonul 5 de America Express este comediantul Cătălin Bordea. Acesta și-a anunțat plecarea din echipa Xtra Night Show după o perioadă lungă în care i-a fost alături lui Dan Capatos. Bordea a acceptat să plece în competiția America Express, însă nu se știe încă cu cine va face echipă în această aventură.

În total vor fi nouă echipe de vedete care vor trece prin tot felul de provocări în Mexic, Guatemala și Columbia.

Comments are closed.