Media

Asia Express nu e o joacă. Vedetele au avut un șoc: “nu credeam că pot fi atât de disperat”

Asia Express nu e o joacă, iar vedetele din acest sezon tocmai au aflat pe pielea lor. Din fața micilor ecrane, competiția arată cu totul diferit. Pe teren, însă, alergând cu rucsacul greu în spate, concurenții înțeleg exact că nu e de glumă. În prima etapă a aventurii de la Antena 1, vedetele au avut un șoc. Puse în fața faptului împlinit și-au dat seama că ce au văzut de acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acolo.

UPDATE 21, IUNIE 2021, ora 17:56: A fost alarmă falsă, situația nu a fost confirmată nici de Antena 1 nici de Ministerul de Externe.

Concurenții nu au avut probleme în Georgia așa cum se anunța inițial.

UPDATE, 21 iunie 2021, ora 17:18 – Unele surse susțin că autoritățile din Georgia, au forțat echipa de producție să oprească filmările. Nu se cunoaște motivul pentru care au luat această decizie.

Ministerul de Externe ar fi luat legătura cu cei din Georgia pentru a le transmite că este vorba de un show televizat care a primit aprobare de la autorități.

Sursele apropiate Fresh24 susțin că a fost vorba de o neînțelegere și lipsă de comunicare între structurile statului din Georgia. Se estimează că e doar o chestiune de câteva ore până când se actualizează bazele de date.

Asia Express – Drumul Împăraților

Pe măsură ce competiția curge, apar poze cu vedetele din noul sezon de Asia Express – Drumul Împăraților. Se pare că unii dintre concurenți și-au cam pierdut zâmbetul de pe chip, odată cu primele probe. În realitate, aventura Asia Express este mult mai grea decât pare la televizor, iar asta o spun chiar concurenții.

Shift: Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici.

Mihai Petre: Nu credeam că pot fi atât de disperat.

Adriana Trandafir: Eu nu am crezut că va fi atât de greu.

Provocarea este mare, adrenalina atinge cote maxime, iar vedetele trebuie să-și găsească puterea și să se concentreze suficient cât să ducă la bun sfârșit și într-un timp scurt probele.

Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal..am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble, a spus Lidia Buble.

În sezonul al patrulea Asia Express participă nouă echipe: Connect-R și Shift, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Mihai și Elwira Petre, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Lidia Bluble și Estera – sora ei, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Lorelei și Zarug, Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei.

Sezonul 2021 Asia Express o are ca prezentatoare pe Irina Fodor, iar co-prezentator este Oase, fost câștigător Asia Express.

Asia Express sezonul 3 a fost câștigat de către echipa formată din Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.

Comments are closed.