Media

Astăzi este ziua prințului Harry. Fiul cel mic al prințesei Diana va avea parte de o aniversare specială

Pe 15 septembrie, prințul Harry, fiul cel mic al regretate prințese Diana împlinește frumoasa vârstă de 37 de ani. Și de această dată, William își va sărbători ziua de naștere departe de membrii familiei regale, de bunica sa, de tatăl său, fratele și cumnata sa. De fapt, aceasta este a doua aniversare pe care Harry și-o petrece în sânul familiei pe care și-a întemeiat-o cu actrița Meghan Markle.

Cum va petrece prințul Harry de ziua lui

Harry va sărbători cei 37 de ani în compania soției sale și a celor doi copii, la locuința lor din Montecito. Nici de această dată, fiul cel mic al prințesei Diana nu va fi alături de familia regală britanică, de care s-a rupt o dată cu mutarea în Statele Unite ale Americii.

Cu toate astea va fi o aniversare specială pentru Harry, prima în formulă completă de patru: el, soția lui Meghan, fiul Archie și fiica nou născută Diana Lilibet.

Fanii ducilor de Sussex așteaptă să vadă dacă tradiția va fi păstrată și Harry va da puțin din casă, așa cum a procedat Meghan când a împlinit 40 de ani. Cu toții așteaptă noi imagini și informații cu și despre familia lor în această formulă de patru.

Până la acest moment, nici Regina Angliei și nici fratele lui Harry nu au avut nicio reacție cu privire la aniversarea acestuia. Cel mai probabil ei îi vor transmite acestuia urări publice, pe conturile oficiale de Instagram sau Twitter, așa cum au procedat în cazul lui Meghan.

Pregătiri pentru botezul Dianei Lilibet

Harry nu va fi alături de familia regală de ziua lui, dar va avea ocazia să-și vadă bunica, tatăl, fratele și cumnata la botezul fiicei lui Diana Lilibet.

Evenimentul va avea loc în Marea Britanie, unde Regina Elisabeta a II-a îi așteaptă la o întâlnire privată. Sunt voci care susțin că Regina își va da tot interesul pentru ca relația dintre ei să se detensioneze și să revină la normal.

Nimeni nu știe nimic despre data exactă când Harry și Meghan vor călători spre Marea Britanie, cert este că se fac pași siguri în vederea unei reconcilieri.

Comments are closed.