Magazin

Astolog Lavinia Badea: ce se întâmplă când Venus este în Scorpion

Astrologul Lavinia Badea, fondatoarea proiectului Astrolov.ro ne prezintă influența lui Venus asupra noastră, în următoarele săptămâni.

Ziua de 23 Octombrie este o zi plina de energie, cand Venus si Soarele intra in Scorpion. Atentia noastra se muta pe chestiuni intense legate de inima, portofel, dorinte.

Vom fi mai constienti de emotiile celor din jur, primim oportunitati de a aprofunda legaturile existente.

Venus este planeta iubirii, a frumusetii si a armoniei. Ea guverneaza relatiile noastre (in special viata amoroasa) si intruchipeaza armonia si cooperarea in toate formele sale.

In fiecare an, Venus petrece o singura data in fiecare semn zodiacal. Pe masura ce se deplaseaza in fiecare semn nou, acel semn influenteaza modul in care Venus isi face treaba in lume, ceea ce, la randul sau, ne afecteaza pe noi.

Cand Venus ajunge in apele tulburi ale Scorpionului, lucrurile pot deveni intense. Cand vine vorba de relatii, Scorpionul este totul sau nimic si nu se joaca cu discutii marunte sau amabilitati.

Vezi ce s-a va intampla cu toate zodiile din 23 octombrie pe Astrolov.ro

Poti urmari proiectul Astrolov si pe Instagram:

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.