Magazin

Astrologul Cristina Demetrescu avertizează! Urmează Lună Nouă cu Lună Neagră care afectează grav zodiile

Cele două fenomene astrologice importante din prima jumătate a lunii mai vin cu schimbări majore pentru zodii. Combinația Lună Nouă cu Lună Neagră își va face simțită prezența în plan sentimental și în plan financiar. Toate zodiile vor fi afectate, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Luna Nouă cu Luna Neagră afectează zodiile

Să ne așteptăm la o perioadă tensionată, a spus astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3. Tensiunile vor fi provocate de combinația dintre cele două fenomene astrologice: Luna Neagră și Luna Nouă. Perioada cu tensiuni pentru zodii se va întinde pe o perioadă de patru săptămâni, până la eclipsa de Soare, care va fi pe 10 iunie.

Se anunță cheltuieli neprevăzute și nejustificate, așa că mare atenție la cum vă gestionați bugetul. Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, în această perioadă ispitele sunt mai mari decât oricând și vom fi tentați să cheltuim necugetat.

Aş spune că e o Lună nouă care avertizează cam o lună de zile, până pe 10 iunie – când vom acea eclipsă de soare – că vom avea o perioadă destul de intensă din punct de vedere astrologic, cu căderea pe vibraţii mai joase, telurice, a precizat Cristina Demetrescu.

În plan relațional sunt șanse să avem probleme din cauza impulsivității. Ne vom pierde răbdarea foarte ușor și vom avea tendința să ne impunem agresiv. Încăpățânarea ne va da de furcă, dacă nu vom fi atenți și o vom lăsa să ne scape de sub control.

Mare atenție la vicii

Astrologul ne spune să fim atenți la vicii mai ales în această perioadă când putem intra în propriile noastre capcane. Luna Neagră vine cu un mod pesimist și întunecat de a privi lucrurile, așa că ar fi bine să nu ne pripim în a judeca o situație, ori în a lua o decizie. S-ar putea să vedem doar partea goală a paharului.

În această lună, până la eclipsa de Soare suntem predispuși să scoatem în față doar probleme, nemulțumiri, frustrări, neîmpliniri și așa mai departe. Vom crea tensiuni și certuri în familie, pornind de la nimicuri, cărora, în altă conjunctură, nu le-am dat niciun fel de importanță.

Astrologul Cristina Demestrescu spune să fim atenți și să nu cădem în această capcană: ce probleme ies la suprafaţă în această lună, să ştie lumea că e de la astre, şi nu sunt nişte probleme atât de grave care nu pot fi depăşite.

Comments are closed.