Magazin

Astrologul Cristina Demetrescu, previziune șocantă despre Putin: a ajuns la faza atacurilor energetice!

Cristina Demetrescu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Acesta abordează unele dintre cele mai interesante subiecte, printre care și războiul și a făcut previziuni importante.

Când se termină războiul

Astrologul a explicat de ce conflictul nu a ajuns nici până acum la sfârșit, dar și ce îl așteaptă pe Putin în perioada următoare. Specialistul spune că trebuie să rămânem atenți pe acest subiect, dar să ne detașăm mental, pentru că deja ne-a stresat foarte mult deja.

Vezi și: Horoscop lunar august 2022. Finalul verii aduce multe surprize pentru acești nativi

Cristina Demetrescu spune că Putin este înconjurat de energii negative și, indiferent cât de mult se va zbate, nu va reuși să câștige lupta. Mai mult, specialistul spune că Putin nu este un om bolnav, așa cum se zice doar pentru a ameliora situația și stresul, ci este un bărbat cu capul pe umeri, dar cu o minte diabolică.

“Eu n-am spus niciodată că este un om bolnav. Este un om sănătos despre care se vorbește că este un om bolnav, doar așa să creeze mai multă liniște, dar nu de acolo practic îi vine distrugerea.”, a explicat Astrologul.

Cristina Demetrescu spune că multe dintre problemele actuale pot fi provocate tot de comportamentul lui Putin, de aura negativă cu care este înconjurat.

Putin, amenințat de astre

Cristina Demetrescu spune că, după Iulie 2023, karma intră în Balanță, care este zodia lui Putin. Astfel, abia de atunci poate Putin se va salva, pentru că acum este amenințat de astre și tot ce face cu războiul este să se autodistrugă, pentru că nu va câștiga lupta.

Chiar dacă lumea se aștepta ca lucrurile să revină la normal mari repede, se pare că situația este din ce în ce mai dificilă, iar războiul se extinde pe o perioadă extrem de lungă.

“Lumea se aștepta să se termine în trei zile, iar în momentul în care am venit și am spus ‘dom’ne, nu e pe energiile care trebuie, înseamnă că din cauza asta nu se termină și nu se închide acest război. Nu pentru că strategiile nu sunt făcute corect, ci pentru că probabil nu trebuia început așa cum”, a explicat Cristina Demetrescu.

Comments are closed.