Magazin

Astrolov: horoscop august 2022. Vești bune de la astrologul Lavinia Badea

Berbec
Viata ta sociala primeste un impuls, când planeta care te guverneaza, Marte, isi schimba semnul si iti stimuleaza dorinta de a vorbi, de a crea retele si de a impartasi idei. Esti in schimbare, multe lucruri din viata ta au fost rasturnate si dezradacinate. Luna august vine pentru a te impinge sa faci o alegere.

Taur
O sa fii pus in fata unor situatii ce iti testeaza limitele si te fac mai flexibil, o calitate de care ai mare nevoie in viitor. Priveste-ti familia pentru un sprijin emotional statornic, ajutat de Venus care se muta in zona familiei. S-ar putea sa fie timpul sa “te maturizezi”, ceea ce conteaza pentru Taurii de toate vârstele.

Gemeni
Aceasta este luna in care iti vei revendica ceea ce ti se cuvine de drept si, indiferent ce ar fi, te vei pune pe primul plan. Ai muncit mult ca sa ajungi aici si simti, ca in final, iti iei viata in propriile mâini.

Rac
In prima parte a lunii te vei simti sau poate chiar vei fi tradat de cineva apropiat. In general, aceasta perioada e plina de remuscari si resentimente fata de trecut. Treci peste acest val de emotii inselatoare apelând la latura ta spirituala.

Continuarea pe Astrolov.ro

. Mai multe informații astrologie poți regăsi pe Instagramul Astrolov.official sau pe Facebook.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.