Magazin

Astrolov Lavinia Badea: horoscop luna mai 2022

Astrologul Lavinia Badea, fondator Astrolov.ro, prezintă principalele evenimente astrale ale lunii Mai 2022.

Primul eveniment este intrarea Planetei Venus in semnul zodiacal Berbec chiar in 2 Mai.

Venus nu se simte bine in Berbec, este o energie puternica, care da predispozitie catre graba, vom fi pasionali, dar totodata taiosi.

Ca atare, in aceasta perioada vedem si simtim dragostea prin aceasta lentila a Berbecului, un semn masculin si intens. Nu vom fi romantici si vom tachina.

Venus si energia de foc a Berbecului se va simti mai ales spre final de luna cand va face conjunctie cu Chiron si fara sa vrem putem sa ii ranim pe cei dragi, insa si sa ne vindecam anumite tipare.

In drumul sau, Venus il intalneste si pe Jupiter, cel care va hiperboliza sentimentele, sau pe Marte care ne face sa actionam, dar careva aduce si graba in deciziile sentimentale.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Un amestec de energie care ne da curaj, putere de decizie, insa mare atentie, graba strica treaba. Ne indragostim, dar ne si trece la fel de repede.

Venus va sta in Berbec pana in 27 Mai. Va face trecerea catre Taur in 28 Mai, unde se calmeaza, se linisteste, va fi in cea mai buna pozitie a sa. Se va intalni cu Nodul Nord si poate aduce intalniri sau reintalniri karmice, iar in urma intalnirii cu imprevizibilul Uranus putem avea parte de pasiune, electrizare sentimentala.

In 10 Mai, Mercur intra in retrogradare, pana cand va ajunge in Taur, in 23 Mai.

Mai multe detalii despre Mercur Retrograd puteți citi pe Facebook sau pe Instagram Astrolov:

Citește despre evenimentele astrologice ce au loc până la finalul lunii Mai pe Astrolov.ro

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.