Media

Au amânat nunta! Motivul pentru care Valentin Sanfira și Codruța nu se mai cunună religios

Toată lumea aștepta nunta anului, dar aceasta nu va mai avea loc, cel puțin nu anul acesta. Codruța și Valentin Sanfira au decis să amâne evenimentul pentru a doua oară. Ei sunt căsătoriți civil dar nu au făcut cununia religioasă și nici petrecerea de nuntă. Au decis acum că nici nu le vor mai face anul ăsta și că vor schimba invitațiile.

Codruța și Valentin Sanfira au amânat nunta pentru a doua oară

Motivul pentru care cei doi artiști au ales să amâne marele eveniment nu o dată, ci de două ori, ține de faptul că își doresc o nuntă mare, iar date fiind condițiile epidemiologice, acest lucru nu prea este posibil.

Pe 2 iulie era stabilită data la care Codruța și Valentin Sanfira ar fi trebuit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Se anunța o petrecere de nuntă cu 300 de invitați, familie, rude, prieteni, care însă au fost anunțați că evenimentul se va ține la anul.

Viitorii miri nu sunt superstițioși

Cei doi viitori miri trebuie să schimbe invitațiile, dar spun că nu sunt superstițioși, mai ales că unii văd în această amânare un semn de ghinion.

O tot amânăm de anul trecut. Acum am pus o pe 15 octombrie anul viitor. Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm, a spus Valentin Sanfira în cadrul unei emisiuni tv.

Aleseseră și meniul și formația care să le cânte la nuntă, dar și locația. Va fi o nuntă mare cu mâncare tradițional românească, a spus viitorul mire care a anunțat că invitații vor mânca și sărmăluțe la nunta lor.

Tot ce mai au de făcut acum este să refacă invitațiile pe care au apucat să le trimită și să aștepte până la anul. Marele eveniment este programat să aibă loc pe 15 octombrie 2022.

Precizăm faptul că multe cupluri au amânat marele eveniment din viața lor din motive lesne de înțeles. În timp ce unele cupluri au mers înainte cu cele programate și au făcut nuntă cu o mână de invitați, alții au ținut morțiș să facă petrecere mare și sunt dispuși să aștepte oricât este nevoie până când își vor putea pune planul în aplicare.

Comments are closed.