Știri externe

Au murit cei mai cunoscuți frați gemeni din Europa. Nimeni nu se aștepta să sfârșească astfel

Cea mai cunoscută pereche de gemeni din Franța s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani. Fraţii Bogdanoff au devenit celebri după ce au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului științifico-fantastic din Hexagon. La începutul lunii decembrie 2021 au acuzat stări de rău care s-au acutizat, iar pe 15 decembrie s-au internat în spital. Nimeni nu se aștepta la un așa sfârșit.

Cei mai cunoscuți gemeni au murit la șase zile distanță

Din nefericire, starea lor de sănătate s-a deteriorat rapid. Primul care a cedat a fost Grichka. Acesta s-a stins din viață la data de 28 decembrie 2021. La fix șase zile distanță de decesul său, a murit și fratele geamăn, Igor, mai exact pe 3 ianuarie.

Potrivit unor informații din presa internațională, Grichka a murit după câteva zile în care a fost în comă. Nici până acum nu se cunosc cauzele decesului. Familia a solicitat medicilor să păstreze discreția cu privire la aceste informații.

Înconjurat de dragostea familiei sale și a rudelor sale, Grichka Bogdanoff a murit liniștit pentru a se alătura vedetelor sale, a scris familia sa într-un comunicat trimis de agentul lui Grichka.

Frații Bogdanoff nu erau doar vedete tv, ci doctori în fizică și matematică, scriitori, prezentatori de televiziune, descendenți ai aristocrației austriece, figuri ale științei populare pentru publicul larg și subiecte de controversă pentru cercetători.

Au murit cei mai cunoscuți frați gemeni din Europa. Nimeni nu se aștepta la un așa sfârșit pentru ei

Gemenii vedetă ai Franței au stârnit nenumărate controverse

Împreună au marcat mai bine de patruzeci de ani de viață publică. Igor și Grichka Bogdanoff au fost admirați și criticați deopotrivă. Gemenii Bogdanoff au realizat alte două emisiuni de televiziune: Rayons X, din 2002 până în 2007, şi A deux pas du future, între anii 2010 şi 2011. Celor care le contestau activitatea le transmiteau că nu sunt în stare să accepte puncte de vedere mai puţin obişnuite.

Multe controverse au fost legate de aspectul lor fizic care, de-a lungul anilor, a suferit modificări.

Au murit cei mai cunoscuți frați gemeni din Europa. Nimeni nu se aștepta la un așa sfârșit pentru ei

La cârma emisiunii „Temps X”, din 1979 la TF1, frații Bogdanoff s-au remarcat în peisajul audiovizual francez cu efecte speciale de epocă și costume argintii rezistente, purtate timp de nouă sezoane în fața a numeroși invitați, precum Jacques Attali, Jean-Michel Jarre, Jean-Claude Mézières și chiar Frédéric Beigbeder.

Comments are closed.