Media

Aurel Pădureanu nu poate trece peste durere. Ce face zilnic de când a pierdut-o pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu trăiește, poate, cea mai grea perioadă din viața lui. A rămas fără soție, este distrus de durere, dar trebuie să se adune cumva și să găsească puterea de a merge mai departe, de dragul fiului lui Alexandru.

Ce face Aurel Pădureanu de când a murit Catanga

De când a murit soția sa, artista Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu își alină durerea mergând zilnic la mormântul ei, aprinzându-i lumânări și stând de vorbă cu ea. Au trăit o viață împreună și brusc ea a plecat și l-a lăsat complet nepregătit pentru această singurătate apăsătoare.

Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, a declarat Pădureanu, conform ciao.ro.

Durerea este nemărginită, dar Aurel Pădureanu știe că băiatul lui și al Corneliei Catanga are nevoie de sprijin în această perioadă grea, în care a rămas fără mamă. Tocmai de aceea, Pădureanu încearcă să-și adune puterile să reia activitățile zilnice împreună cu tânărul Alexandru.

Aurel Pădureanu simte că fără soția lui totul s-a sfârșit, nu-și găsește locul și se întreabă de ce i-a luat-o Dumnezeu așa de repede.

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator

Interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardiorespirator. Decesul a survenit pe data de 26 martie 2021. Catanga avea 63 de ani. Durerea familiei a fost cu atât mai greu de suportat cu cât, artista a fost depistată cu coronavirus, motiv pentru care nu a avut parte de o înmormânatare creștinească.

Acesta este unul dintre marele regrete ale soțului ei, Aurel Pădureanu, care a fost nevoit să-și vadă consoarta într-un sac de plastic, și nu într-o rochie spectaculoasă, așa cum ar fi meritat să plece îmbrăcată pe ultimul său drum.

În doar două săptămâni, trei mari artiști ai muzicii lăutărești din România s-au stins fulgerător. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Toți erau infectați cu coronavirus. Gabi Luncă a fost înmormântată alături de soțul ei, așa cum i-a fost dorința. Familia a făcut demersurile pentru a-l deshuma din locul de veci în care era, după care l-a îngropat alături de soția lui.

Comments are closed.