Știri

Avion de luptă prăbușit în Marea Neagră. Autoritățile sunt în alertă

Autoritățile au intrat în alertă după ce un avion de luptă s-a prăbușit în Marea Neagră. Incidentul a avut loc miercuri, 9 iunie 2021. Este vorba despre un avion MiG-29 care aparține forțelor aeriene din Bulgaria.

Avion prăbușit în Marea Neagră

Avionul efectua o operațiune militară când s-a prăbușit în Marea Neagră. Conform Ministrului Apărării din Bulgaria, aeronava a dispărut de pe radar la 0.45 AM.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu pilotul. A fost găsită doar vesta lui de salvare. În operațiunea de căutare sunt implicate forțe din cadrul Marinei, Comandamentului comun pentru operațiuni speciale, din cadrul Poliției de Frontieră, precum și din cadrul Forțelor Aeriene.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

La operațiunea de căutare și salvare a pilotului participă tot ce avem. Nu avem niciun semn de la el, a dispărut brusc de pe radar. Sunt două fregate în zona accidentului, o navă căutătoare de mine, la bord are un dispozitiv de măsurare a adâncimilor și de căutare a epavei aparatului. Nu a fost localizat încă. Elicoptere ale Forțelor Aeriene și ale Marinei, plus o dronă, sunt implicate, a declarat Ministrul Apărării.

Știre în curs de actualizare

Comments are closed.