Media

Axinte din Vacanța Mare, verdict dur din partea judecătorilor! A fost condamnat la închisoare cu suspendare

Axinte din Vacanța Mare este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, care s-a bucurat de mare succes pe vremea când juca în celebrul serial de comedie. De ceva timp, însă, a dispărut complet din atenția publicului, pentru că a avut ceva probleme cu legea. Actorul a primit acum verdictul autorităților, care nu a fost deloc unul pozitiv: închisoare cu suspendare.

Axinte, acuzat de șantaj

Axinte de la Vacanța Mare a avut probleme mari cu legea în ultimii ani. De mult timp a primit o acuzație de șantaj. Potrivit DNA, actorul a fost denunţat de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, care a zis că Florin Petrescu ar fi pretins şi primit 5000 de euro pentru un aşa-zis contract de publicitate cu OTV și nu s-a mai ținut de cuvânt.

Axinte și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor de la Tribunalul București. Actorul a fost acuzat de DNA, fiindcă a intervenit pentru Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, din Capitală, într-o campanie în televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV. Axinte spunea atunci că a încercat să ajute pe cineva și, drept răsplată, s-a ales cu mari probleme, pentru că nici nu a știut despre ce bani este vorba.

Axinte va face muncă în folosul comunității

Axinte a ajuns la concluzia că orice greșeală se plătește. În anul 2020, acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Florin Petrescu a recunoscut acuzațiile de șantaj formulate de procurorii DNA și sinceritatea lui i-a adus o pedeapsă mai mică.

Instanța a mai decis și că Axinte trebuie să facă muncă în folosul comunității „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6”, pentru o perioadă de 60 de zile.

Axinte spune că încă nu a fost solicitat pentru munca sa din cauza pandemiei, care nu a permis decizia definitivă a instanței mai devreme și procesul a fost amânat. Actorul mărturisește că nu îi este rușine și că va face toate cele 60 de zile de muncă, pentru că se simte vinovat.

În plus, el trebuie să respecte următoarele reguli:

  • să se prezinte la Serviciul de Probațiune București la datele fixate de acesta;
    să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
    să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;
    să comunice schimbarea locului de muncă;
    să comunice informații și documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existență.

Comments are closed.