Magazin

Bancul zilei de miercuri

Banc. În noaptea nunții, mirele își duce proaspăt soția în dormitor.

În noaptea nunții, mirele își duce proaspăta soție în dormitor:

– Stii, draga mea, mă bucur mult că n-ai vrut să facem dragoste înainte de nuntă. Dacă o făceai, nu cred că m-aș mai fi însurat cu tine.

– Dragule, n-aș fi făcut asta pentru nimic în lume. Atâta lucru am învățat și eu la câte țepe mi-am luat!

Râsul, cel mai bun medicament

Râsul este un medicament care, spre norocul nostru, se eliberează fără prescripție medicală și este cel mai ieftin. Află din acest articol ce beneficii are râsul pentru sănătatea fizică și psihică și cum să te obișnuiești să râzi mai des, atât singur, cât și în compania altora.Certitudinea că râsul este un medicament a venit prima oară de la grecii antici, unde medicii le recomandau bolnavilor să meargă la spectacole de comedie pentru a contribui la vindecare. Puterea curativă a râsului constă în secreția de endorfine, adică substanțe fundamentale pentru o viață echilibrată, cu tonus.

Endorfinele acționează ca analgezice, adică reduc durerea, provoacă o stare de euforie și ajută sistemul imunitar să funcționeze adecvat. În plus, atunci când râdem, vasele sangvine se destind, permițând un flux de sânge mai rapid, care dublează capacitatea pulmonară.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.