Media

Bănel Nicoliță, surprins în ipostaze interzise unui bărbat însurat. S-a distrat noaptea întreagă cu o domnișoară misterioasă

Bănel Nicoliță rămâne una dintre legendele fotbalului românesc. Celebrul sportiv s-a retras din fotbal și se bucura acum din plin de viață. Fotbalistul a fost surprins de curând în club, unde a făcut ravagii cu Mișcările sale, dar mai ales cu compania unei doamne misterioase.

Bănel Nicoliță, show incendiar pe manele

Bănel Nicoliță a fost unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țară. De când s-a retras din fotbal, își trăiește viața din plin și este extrem de fericit. Îi lipsește terenul, dar găsește mereu ceva de făcut.

Vezi și: Imagini nemaivazute cu sotia lui Banel Nicolita! Ce studii are Cristina

ProSport l-a surprins pe fostul internațional petrecând de zor în locații de lux, unde a făcut furori. S-a distrat pe cinste, a băut și a dansat. S-a rupt pe manele, mai exact pe celebra piesă Na Janau a lui Johny Romano, precum și altele la fel de celebre, care i-au stârnit multă poftă de distracție.

Conform aceleiași surse, acesta s-a distrat noaptea întreagă cu o pictoriță celebră. Cei doi au fost foarte apropiați, au vorbit mereu la ureche și se sorbeau din priviri. În plus, femeia aranjată-țiplă din cap până în picioare chiar l-a atins pe fostul fotbalist. Nu se știe dacă soția lui a aflat de cele întâmplate , dar cert este că nu va fi prea încântată.

Ce face Bănel Nicoliță s-a retras din fotbal

Bănel Nicoliță s-a retras din fotbal de 5 ani, după ce a simțit că este momentul să cedeze locul lui celor în plină carieră. I-a fost greu să se despartă de echipa lui, de teren, dar s-a obișnuit și și-a găsit altceva de făcut, asa că nu a renunțat complet la sport.

Toată lumea se întreabă, însă, cu ce avere a rămas după acești ani de activitate. Acesta a fost sincer și a dezvăluit tuturor câți bani are acum din fotbal, iar suma s-ar ridica la doar 300 de mii de euro. Este una mică, având în vedere că alți sportivi se pot lăuda cu mult mai mult.

”Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo”, a mărturisit Nicoliță.

Comments are closed.