Știri

Bărbat ÎMPUȘCAT de Poliția Română pentru că nu a oprit la semnal

Un bărbat a fost împușcat de poliție, duminică, pe DN1, după ce a refuzat să tragă pe partea dreaptă, au spus surse din Poliție, pentru Gândul.

Totul s-a întâmplat pe DN1, în apropiere de Academia de Poliție.

Din primele date, persoana nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care oamenii legii au folosit arma din dotare.

Duminică, un echipaj de poliție din Sectorul 1 a făcut semn șoferului unei mașini să tragă pe partea dreaptă.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.

De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, mai multe echipaje de poliție, conform unor surse din Poliție.

Bărbatul a fost rănit

În cadrul urmăririi, polițiștii au folosit armamentul din dotare.

Autovehiculul a fost oprit de polițiști.

Din primele date, bărbatul a fost rănit, în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițiștii au solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Se fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, conform sursei citate.

Încălcase ordinul de protecție
Conform unor surse, împotriva bărbatului era emis ordin de protecție.

Cu puțin timp înainte de a fi oprit de echipajul de poliție, a încălcat ordinul de protecție, mergând la domiciliul unchiului său, agresându- l fizic.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.